Контрабандни лекарствени средства за отслабване са задържани на ГКПП Капитан

...
Контрабандни лекарствени средства за отслабване са задържани на ГКПП Капитан
Коментари Харесай

Задържаха контрабандни лекарства за 5 бона

Контрабандни лекарствени средства за намаляване са арестувани на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево при инспекция на митнически и гранични чиновници, оповестиха от Агенция " Митници ".

Общо 85 опаковки по 100 таблетки от препарата " Tiromel " са били открити във влизащ от Турция у нас лек автомобил с българска регистрация. Шофьорът му и неговият сателит са декларирали пред митническите чиновници, че не внасят нищо за обявление.

Превозното средство е било селектирано за щателна митническа инспекция, при която в кутия за обувки и измежду други персонални движимости в багажа на лидера на автомобила, са били открити 8500-те таблетки.



Задържаното лекарство е с пазарна стойност към 5000 лв.. Според експерти съдържащият се в него хормон забързва метаболизма и се използва за намаляване, прецизират от митниците. Хапчетата са били конфискувани. На притежателя С.А. /26 год./ е бил формиран акт и му е била конфискувана сумата от 1000 евро за поръчителство на възможни вземания по формирания акт.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР