Конструкцията на самолета нарушавала основите за безопасностЧленът на комисията на

...
Конструкцията на самолета нарушавала основите за безопасностЧленът на комисията на
Коментари Харесай

Sukhoi Superjet може би вече няма да лети

Конструкцията на самолета нарушавала основите за сигурност
Членът на комисията на Държавната Дума по превоза космонавтът Максим Сураев неведнъж заявявал на управлението й за неприятното техническо положение на суперджетовете, както и за неприятната подготовка на водачите. Това оповестява радиостанция " Говори Москва ".

„ Вече разисках и рапортувах на ръководителя на комисията за обстановката както със самолетите, по този начин и с водачите. Ще се създадат някои заключения, от наша страна ще се опитаме да създадем нещо. Всички са възмутени и са уверени, че самолетът не може да се експлоатира повече, рисков е ”, споделя той

Според различен събеседник структурата на самолета нарушава основите за безвредна употреба. Той акцентира, че като предписание всички лайнери са оборудвани със системи, които вършат удара на гръмотевица безвреден за самолета.

Самолетът SSJ-100 се възпламени по време на спешно кацане на летище " Шереметиево " в Москва. Той следвал полета Москва - Мурманск, само че бил заставен да се върне в летището. Според командира и други членове на екипажа гръмотевица блъснала самолета, след което зародили проблеми с връзката и автоматиката отказала.

Според най-новите данни на следствения комитет на Русия вследствие на злополуката са починали 41 души.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР