Константин реши да си измие ръцете след гафа, който направи

...
Константин реши да си измие ръцете след гафа, който направи
Коментари Харесай

Коцето изтрезня и изригна: Не подкрепям Диона, тя е много проста!

Константин реши да си „ измие ръцете ” след гафа, който направи с Диона. Малко откакто тя бе хваната да кара надрусана и пияна той се снима с нея и двамата се надсмиваха над обстановката с ареста й, което им навлече доста рецензии, тъй като се разчете като надменно държание.

Коцето обаче реши да остави Диона сама в калта и се разграничи от нея. Той съобщи в изявление, че да караш автомобил пийнал или надрусан е най-голямата дивотия и в никакъв случай не го е правил. По този метод и изпълнителят на „ Ти си единствено 8 клас ” осъди Диона.

Константин е от хората с хиляди пороци по принцип. Дори самичък е пресметнал какъв брой алкохол е изпил през живота си дотук. Това са 7 тона, защото е имал към 7000 участия, а на всяко удря към литър.

Коцето е съвсем непрестанно пийнал. Счита се, че когато се появи с Диона, отново е бил почерпен. След като трезвен, осъзнал какво е направил и незабавно решил да се отхвърли от колежката си.

Коцето има две деца и е брачен партньор от съвсем 15 години, само че продължава да живее като пачавра с денонощни напивания и всички унижения, свързани с алкохола. Това не приляга на един фамилен над 4-годишен мъж, само че очевидно жена му е подготвена да изтърпи всичко, щом я устоят.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР