Константин изплаши своите почитатели, като пусна снимка от Пета столична

...
Константин изплаши своите почитатели, като пусна снимка от Пета столична
Коментари Харесай

Ексклузивно! Константин в болница

Константин изплаши своите фенове , като пусна фотография от Пета столична болница в София, на която е на системи, видя HotArena.

„ Загазих в несъответствуващи времена, само че за благополучие попаднах в ръцете изключителни експерти. С този пост желая най-сърдечно да благодаря на целия екип от медицински експерти от 2-ро хирургично поделение в 5-та МБАЛ и по-специално на доктор Атанас Първов за своевременна реакция и грижите положени за мен!

С почитание и благодарност ”, написа в инстаграм изпълнителят. Пред " България през днешния ден " той разкри, че е бил опериран от херния. Галена и Преслава бяха първите, които му пожелаха бързо възобновяване, а измежду благопожеланията беше и това на някогашния на Райна-боеца Валери Тюлеков. Явно двамата баджанаци имат положителни връзки, както прилича на цивилизовани хора. 

Коцето е прекарал единствено една нощ в болничното заведение, след което е предпочел да се прибере за домашно лекуване. " Вкъщи се усещам най-добре. Жената и децата доста се грижат за мен. Поне един месец би трябвало да се възвръщам. Мислех да упражнявам у дома, само че очевидно няма по какъв начин да се случи ", показа той.

Певецът разкрива, че е получил стотици позвънявания и известия дали не е болен от ковид и ги успокоил, че става въпрос за различен медицински проблем. " Мисля си, че най-вероятно към този момент съм изкарал и ковид. В началото на годината бях в Тайланд, когато заболяването към този момент беше доста сериозна. След това имах участия, кръстосвах из цялата страна. Имам мощна имунна система и най-вероятно съм го изкарал без да имам признаци. ", разкрива още звездата.

" Имах планувани участия даже за 2022, само че осъзнах, че би трябвало да забавя темпото, че се преработва. Със брачната половинка ми Надя преоткрихме щастието за повторно. Покрай уговорките ми не осъзнавахме какъв брой се обичаме. Щастлив съм и с децата край мен. "

Певецът е уверен в позитивния излаз на цялостната спешна обстановка и приканва хората да са по-отговорни към здравето си и да не живеят с мисълта, че са безсмъртни. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР