Константин Баждеков бе избран за изпълнителен директор на Левски до

...
Константин Баждеков бе избран за изпълнителен директор на Левски до
Коментари Харесай

Баждеков ще е изп. директор на "Левски" поне месец и половина

Константин Баждеков бе определен за изпълнителен шеф на " Левски " до провеждането на Общо заседание на футболния клуб. То е планувано за 31 август, само че има и аварийна дата - 16 септември, което значи, че новият началник ще управлява " сините " най-малко месец и половина, а може и два. Финансистът, който на 24 юли ще навърши 66 година, заема овакантения пост от Павел Колев, оповестил желанието си да напусне с 6-месечно предупреждение още през януари.

От " синия " клуб оповестиха, че решението за назначение на Баждеков е било утвърдено единомислещо от Управителния съвет, чийто член е и самият той дружно с Павел Колев, Ивайло Цветков-Нойзи, Илия Христов и Минко Герджиков.

" Ръководството на " Левски " благодари на Константин Баждеков за готовността му да поеме отговорност и да спомага за плавния преход до провеждането на Общото заседание на акционерите ", написа формалния уебсайт на столичани Levski.bg.

Баждеков беше изп. шеф на " Левски " в продължение на съвсем две десетилетия от 1999 до 2017 година, когато напусна при ръководството на Спас Русев. Той бе върнат в управта на клуба от Наско Сираков, който се трансформира в притежател на клуба предишното лято след трагикомично прекачване на акциите от избягалия в Дубай Васил Божков.

Очаква се Константин Баждеков да бъде вписан на новата си служба в Търговския указател до края на тази седмица.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР