Конни състезания събраха стотици хора от различни краища на страната

...
Конни състезания събраха стотици хора от различни краища на страната
Коментари Харесай

Конни състезания събраха стотици на хиподрума в разградското село Гецово

Конни надпревари събраха стотици хора от разнообразни краища на страната на хиподрума в разградското село Гецово през днешния ден.

Надпрепускванията с коне от чистокръвна британска порода бяха проведени от клуба по коневъдство и конен спорт " Хезар " в Разград. Турнирът се организира в памет на някогашния президент на клуба и някогашен началник на Асоциацията за чистокръвни британски коне в България Димитър Димитров.

В надпреварите участваха повече от 40 ездачи със своите коне. Те се съревноваваха в пет дисциплини. Победителите и призьорите получиха купи, грамоти и парични награди.

Купата и плакетът " Димитър Димитров " заслужиха жокеят Нурай Хамил и притежателя на кон Дресьор Туана Незирова от Севар. Те бяха връчени от брачната половинка на Димитров - Цеца Димитрова, която продължава сполучливо неговото дело.

Зам.-кметът Полина Иванова награди най-хубавите в безпрепятствено надпрепускване на 1600 метра, за тригодишни и по-възрастни жребци и кобили. Победата за приз " Разград " бе за жокея Добрин Ганчев и притежателя на кобила Оливия Николай Енчев от село Константиново.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР