Конкурсите за красота с реални жени вече са демоде -

...
Конкурсите за красота с реални жени вече са демоде -
Коментари Харесай

За пръв път - конкурс за красота за AI генерирани дами

Конкурсите за хубост с действителни дами към този момент са демоде - последният софтуерен вик на модата е конкурс за дами, генерирани от изкуствен интелект.

Става дума за " Fanvue Miss AI " - конкурс, в който синтетични участнички ще бъдат сравнявани по хубост, влиятелност в обществените мрежи и потребление на AI от техните основатели.

Вече съществуват стотици профили в обществените мрежи на " инфлуенсърки ", генерирани от изкуствен интелект. Сега ще може да се реши коя е най-хубавата. Това ще отсъди панел от съдии, част от които - също генерирани от изкуствен разсъдък, а двама - експерти от промишлеността.

Наградният фонд е 20 000 $, чакат се хиляди участници.

Няма да е задоволително да се пратят генерирани изображения - участниците ще би трябвало да отговорят и на специфичен въпросник, сходен на интервютата, които се вършат с участничките в доста състезания с действителни дами. Те ще включват въпроси по обществени, политически, и механически тематики, а безспорно и подобен, чийто отговор ще бъде " международен мир ".

Анализатори неотдавна развиха тезата, че бизнесът с AI генерирани инфлуенсъри и така наречен AI гаджета, специфични модели, подготвени да имитират фамилиарност за обезверени мъже, е с капацитет да бъде промишленост за над 1 милиард $. Индустрията се развива извънредно бързо и във всевъзможни направления. Организаторите на състезанието се надяват той да стане и мярка за сполучливите бизнеси от този вид.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР