Конкурсът за великденска украса Писан, шарен Великден - 2024 г.

...
Конкурсът за великденска украса Писан, шарен Великден - 2024 г.
Коментари Харесай

Община Мездра обявява конкурс за великденска украса "Писан, шарен Великден"

Конкурсът за великденска декорация " Писан, пъстър Великден - 2024 година ” е продължение на взаимната самодейност на Община Мездра и на Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните " Създавай, а не разрушава! ", която има за цел да подтиква творчеството и креативните изяви на жителите на общината, както и да насърчи опазването на обитаемоте места от вандалски прояви.
 
В навечерието на огромния православен празник Възкресение Христово Община Мездра се ангажира да украси централната градска част и пешеходната алея на ул. " Александър Стамболийски ”, а детските градини, учебните заведения и читалищата - да допринесат за разхубавяването на общинския център и на останалите обитаеми места в общината.
 
Конкурсът е за великденска декорация на фасадите и на пространствата пред просветителните и културните институции.
 
Категории на великденския конкурс:
• Детски градини,
• Училища,
• Читалища.
 
 Писан, пъстър Великден в Мездра Писан, пъстър Великден в Мездра Източник: Община Мездра
Във всяка категория ще бъде връчена по една премия за най-красива празнична декорация. Участва се с една фотография, съпроводена с наименованието на съответната институция и обитаемото място, в което тя се намира. Очакваме Вашите фотоси до 15 април 2024 година на email: [email protected], прибавят от общинския пресцентър.
 
Снимките ще бъдат качени на фейсбук страницата на Община Мездра: https://www.facebook.com/mezdra?locale=bg_BG от 16 април до 19 април 2024 година, през който интервал можете да ги разгледате и да гласувате за тях.
 
Обявяването на резултатите от състезанието и награждаването на спечелилите ще стане на 24 април 2024 година
За спомагателна информация: тел. 0879 830 900, Седефка Петкова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР