Конкурсът на сайта exporter.bg „Златната изба“ отличи за четвърта поредна

...
Конкурсът на сайта exporter.bg „Златната изба“ отличи за четвърта поредна
Коментари Харесай

300 наши изби предлагат вино на пазара

Конкурсът на уеб страницата exporter.bg „ Златната маза “ отличи за четвърта поредна година новите и съвременни мазета на България, които създават висококачествени виновност и развиват съвременен винен туризъм в страната ни. Победителите в състезанието, който се организира под патронажа на Министерството на стопанската система, са избрани от гласовете на читателите на едноименния уебсайт в обществените мрежи.
Това жури класира най-хубавите български и задгранични мазета. В продължение на 1 година, то имаше опция да направи своя избор сред 130 български и 130 задгранични мазета. „ Златната маза на България “ 2018 за нови хрумвания във винения туризъм отиде при Винарска маза Шато Бургозоне. Кристалният приз им бе връчен от Момчил Ройнев, пълномощник на Българската организация за експортно обезпечаване (БАЕЗ).
Тази година беше връчена първата „ Златна маза “ за желана марка българска ракия.Целта на състезанието е да разпространява новите, съвременни мазета на България, които създават висококачествени виновност и развиват съвременен винен туризъм в страната ни. Много от тях имат към този момент сбирки от интернационалните призове и медали, само че през днешния ден към тях ще прибавят и една национална премия. Избрахме гласуването посредством платформа в Интернет, тъй като младите и дейни хора на България, които образуват винената просвета у нас, са там. Жребият дефинира, кои от тях да бъдат довечера измежду нас. “ Най-близо до върха в Топ 10 на класацията на читателите на exporter.bg беше Винарска маза Меди Вали. Управителят на избата Стойчо Стоев (вдясно) получи Диплом " Златната маза на България " за 2018 година от Петър Петров, съветник по мениджмънт на „ Гопет Транс “ ЕООД.
Това сподели Димитър Дженев, основен редактор на exporter.bg, при връчването на премиите на едноименния уебсайт.
Той изрече признателност за провеждането на състезанието на Министерството на стопанската система в лицето на заместител - министър Лъчезар Борисов и го предложения на сцената да приветства гостите на тържеството. „ България е с дългогодишни обичаи във винопроизводството и през днешния ден създава извънредно качествени и конкурентни виновност на международния пазар “, сподели Борисов и добави: Признанията от районни и интернационалните състезания оказват помощ страната ни да бъде разпространявана на международните пазари като „ съвременна винена дестинация “, което е от голямо значение за целия отрасъл. Икономическият заместител - министър посочи, че страната ни се е трансформирала в знак на качествено вино, което се създава във към този момент близо 300 мазета.
Stobi Winery завоюва „ Златната маза на България “ 2018 за обичана задгранична маза. Специалният Диплом Приз беше връчен от Сашо Чакалски, член на Надзорния съвет на Топлофикация София (вляво) на Динко Христов, търговски шеф на Юротим ООД. По думите му положителните резултати на българските производители са доказателството, че произвеждаме качествено вино и високоалкохолни питиета на международно ниво. Той акцентира че Министерството на стопанската система ще продължи да предизвиква българските производители и експортьори посредством Българската организация за експортно обезпечаване и Изпитвателната лаборатория към Националния институт за проучване на вино, спиртни питиета и етерични масла, където през последните години е вложено в съвременна инсталация за потребностите на сектора.

Наградите на избите - спечелили връчиха:

Голямата премия на exporter.bg „ Златната маза на България “ 2018 бе връчена на Винарска маза Катаржина Естейт от Лъчезар Борисов, заместник-министър на стопанската система.

„ Златната маза на България “ 2018 за нови хрумвания във винения туризъм отиде при Винарска маза Шато Бургозоне. Кристалният приз им бе връчен от Момчил Ройнев, пълномощник на Българската организация за експортно обезпечаване (БАЕЗ).

„ Златната маза на България “ 2018 за желана марка българско вино бе извоювана от Enira на Винарска маза Беса Валей.

Великолепната десятка приключи с ЛВК Винарска маза Брестовица. Дипломът „ Златната маза на България “ за 2018 година беше връчен на Красимир Патишанов (вляво), шеф на избата, от Вихрен Димитров, изпълнителен шеф на Свинекомплекс „ Голямо Враново Инвест ".

Кристалният приз им бе връчен от Лъчезар Борисов, заместник-министър на стопанската система.

С първата „ Златна маза на България “ 2018 за желана марка българска ракия се окичи Ракия Пещерска на VP Brands International. Кристалният приз им бе връчен от Лъчезар Борисов, заместник-министър на стопанската система.

Призът „ Златната маза на България “ 2018 за обичана задгранична маза завоюваха Moet & Chandon и Stobi Winery. Специалният Диплом Приз им бе връчен от Сашо Чакалски, член на Надзорния съвет на Топлофикация София. Това е индивидът с най-големи заслуги България да бъде призната в влиятелната и авторитетна Световна винена организация (OIV).

Диплом „ Златната маза “ за 2018 година:

Най-близо до върха в Топ 10 на класацията на читателите на exporter.bg беше Винарска маза Меди Вали. Управителят на избата Стойчо Стоев получи Диплом " Златната маза на България " за 2018 година от Петър Петров, съветник по мениджмънт на „ Гопет Транс “ ЕООД. Компанията е притежател на Голямата премия " Експортьор на годината " на уеб страницата exporter.bg и неведнъж печелила наградата " Експортьор на годината " в бранш Транспорт и логистистика.

В първата десятка беше и Винарна Орбелия. Техният Диплом „ Златната маза на България “ за 2018 година беше връчен от Йоргос Диамантопулос, ръководещ шеф на Дионисомарбле България. Компанията е притежател на Голямата премия „ Експортьор на годината “ на уеб страницата exporter.bg

Найден Недялков, ръководещ съучастник на Енкор ООД, връчи Дипломите „ Златната маза на България “ за 2018 година на идващите две мазета: Винарска маза Марвин и Винарска маза Вила Мелник.

Вихрен Димитров, изпълнителен шеф на Свинекомплекс „ Голямо Враново Инвест " връчи Диплома „ Златната маза на България “ за 2018 година на Винарска маза Либера Естейт.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР