Конкурсът дава възможност за международна изява и престижно признание на

...
Конкурсът дава възможност за международна изява и престижно признание на
Коментари Харесай

Huawei стартира конкурса „Next Image Mobile Photography” за района на Централна и Източна Европа

Конкурсът дава опция за интернационална изява и влиятелно самопризнание на почитателите на мобилната снимка. 6-ма ще получат Huawei Matebook X, обява в National Geographic и парична премия в размер на 2000 евро
Huawei слага началото на единствения по рода си конкурс за смарт телефон фотографии Huawei “Next Image Mobile Photography ”. Той е формиран от няколко категории и ще отличи най-хубавите фотоси, направени с мобилен телефон Huawei, като спечелилите ще получат парична премия и обява в едно от най-известните и влиятелни списания в света. Печелившите ще бъдат избрани от експертно жури с дълготраен опит в областта на фотографията и мобилните технологии.
Целта, с която Huawei започва състезанието „ Next Image Mobile Photography ”, е да покори нови хоризонти и да отдаде заслуженото на почитателите на мобилната снимка по света. Желаещите да вземат участие ще могат да премерят сили в 6 категории, отличаващи най-качествените аспекти на образната изразителност – „ Faces “, „ Good Night “, „ Hello, Life! “, „ Check In “, „ Nature “ и „ Story Board “. Всеки участник в състезанието може да записва своите кандидатури до 20 август 2018.
„ Винаги сме гледали на камерите като на един от най-важните съставни елементи в нашите телефони и сме доста щастливи, че с помощта на новите ни технологии хората имат опция да вършат по-красиви и по-качествени фотоси. С този конкурс се надяваме да дадем необятна публичност на тази все по-разпространена наклонност “ показа Дарина Иванова, Директор Маркетинг на Huawei Consumer Business Group за България и Македония. „ Смартфоните са новата форма на снимка, както и новият метод, по който гледаме на това изкуство и по тази причина съм изцяло уверена, че биха могли да бъдат употребявани за артистични планове. В случая най-важно е посланието, а смарт телефоните на Huawei ни разрешават да го отправим по впечатляващ метод. Надявам се, че състезанието „ Next Image ” ще ни разреши да продължим развиването си в тази тенденция “, добави Вера Гоцева, публицист и фотограф, дипломат на състезанието в България.
След като фотосите, участващи в състезанието, бъдат качени в обществените галерии, хората ще могат да гласоподават за своите любимци до 28 август 2018. Впоследствие експертно жури ще дефинира спечелилите всред 50-те най-харесвани фотоси от всяка категория. Журито ще бъде в следния състав:Янмин Уанг – президент на Huawei Consumer Business Group за Централна и Източна Европа;Доминик Брако – фотограф на National Geographic;Алекс Ламбрехтс – оторизиран фотограф на Leica;Томаш Лазар – лауреат на World Press PhotoБоби Анвар – датски фотограф;Гал Гадот – актриса и рекламно лице на серията Huawei P20;Най-добрите 50 фотоси от нашия район ще се класират за международния конкурс „ Next Image Global Contest ”.
Победителите от всяка категория ще получат като премия Huawei Matebook X, обява в National Geographic и парична премия в размер на 2000 евро. Класиралите се на второ и трето място ще получат мобилни телефони от Huawei, надлежно P20 Pro и P20. Huawei P20 ще бъде премията и за фотосите, получили най-вече гласове от страна на почитателите.

В края на състезанието журито ще връчи специфичната премия „ Grand Prix “. Носителят и ще получи Huawei Matebook X. Освен това обява в National Geographic. А и парична премия в размер на 10 000 евро. Както и опция да се включи в 10-дневната фотографска експедиция на National Geographic. Тя ще се организира през септември в Италия.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР