Конкурс за есе на тема Медиацията в моите представи се

...
Конкурс за есе на тема Медиацията в моите представи се
Коментари Харесай

Канят ученици и студенти от Варна да пишат есе по медиация

Конкурс за есе на тематика " Медиацията в моите показа " се провежда във Варна. Той е по самодейност на Университетския център по медиация в Икономическия университет – Варна, институт " Итера ", Камарата на посредниците в България и Окръжния съд в морския град.

Конкурсът има за цел да даде опция на младежи, студенти и възпитаници на територията на Варненско да показват своя светоглед и да разпрострат креативния си капацитет, научи Varna24.bg от уредниците. Те подчертаха, че процесът на образование в различни  просветителни равнища предизвика разнообразни гледни точки и проекции на усещания, по отношение на приложението на медиацията в другите публични сфери. Тези разнообразни гледни точки са и превъзходен мотив за шерване, среща и провокиране на друг вид креативно мислене и метод.

Право на присъединяване в състезанието имат студенти и възпитаници, обучавани в област Варна. Те би трябвало да приготвят авторско есе - до четири общоприети страници А4, шрифт Times New Roman 12. Придружаваща информация: трите имена на автора; персонален телефон и e-mail за връзка. Срокът, формата и метод за предаване на творбите: на e-mail: [email protected] до 30 април (включително) 2023 година Всеки създател може да взе участие с едно есе. Творби, които не дават отговор на условията, отпадат от класиране.

Критерии за оценяване са: тематична съгласуваност на есето, последователност/логика на ревюто, конструкция: пролог – ревю - умозаключение.

Оценяването ще се реализира от жури, включващо представители на институциите уредници на състезанието.

Отличените есета ще бъдат оповестени: в уеб страницата на ИУ – Варна, на страницата Университетски център по медиация, в уеб страницата на Институт " Итера “ и в страниците на уредниците в обществените медии.

Осигурени са награди за първо, второ, трето и призови места, само че всички класирани в състезанието участници ще получат грамоти на публична гала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР