Конкурс предизвиква възпитаниците на училищата в община Разград да разкажат

...
Конкурс предизвиква възпитаниците на училищата в община Разград да разкажат
Коментари Харесай

Конкурс търси най-интересните дейности в ученическите класове в Разград

Конкурс " провокира " възпитаниците на учебните заведения в община Разград да опишат за най-интересните си действия в клас, съобщха от Общината.

Надпреварата се провежда за втора поредна година от общината и Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетните и малолетните.

Идеята е учениците по класове да провеждат разнообразни действия, свързани със специфичните празнични дни от Позитивния предпазен календар на комисията.

Под формата на текст, посредством фотоси или видеоклип, децата могат да показват по какъв начин са отбелязали дните на добротата, на толерантността, на щастието, на другарството. Те могат да опишат какви атрактивни способи са приложили, с цел да покажат отговорност към природата, към традициите и обичаите, по какъв начин са станали по-задружни и толерантни към другите хора.

Материалите ще се одобряват на имейла на локалната комисия до края на май. Ученическите колективи с най-интересни и любопитни истории ще получат награди от уредниците на самодейността.

В първото издание на състезанието участваха 20 екипа възпитаници от 11 учебни заведения, с 128 събития на класа, напомнят уредниците.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР