Конгресмен и син на сенатор се включиха във вторник в

...
Конгресмен и син на сенатор се включиха във вторник в
Коментари Харесай

Конгресмен и син на сенатор се включиха в надпреварата за Сената, за да наследят Мит Ромни в Юта

Конгресмен и наследник на сенатор се включиха във вторник в конкуренцията за мястото в Сената на Юта, овакантено от Мит Ромни.

Републиканецът от Съединени американски щати Джон Къртис разгласи акцията си пред телевизионна станция, откакто сподели предходната есен, че е решил да не се кандидатира.

След като хората го помолиха да премисли, той реши, че може да продължи неговата работа съставлява Юта, само че с по-широка платформа, сподели Къртис пред KSL-TV.

Къртис обслужва Трети окръг на източната част на Юта от 2017 година Преди това той е бил кмет на Прово, Юта, в продължение на седем години и за известно време чиновник на Демократическата партия на равнище окръг.

Брент Орин Хач също разгласи своята кандидатура във вторник. Хач е едно от шестте деца на починалия републикански сенатор Орин Хач, който се пенсионира след 42 години на поста през 2019 година и умря през 2022 година

Брент Хач е юрист, който е ковчежник и някогашен шеф на Федералистко общество, консервативна правна организация, която се застъпв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР