Конгресът на САЩ разбира, че на Въоръжените сили на Украйна

...
Конгресът на САЩ разбира, че на Въоръжените сили на Украйна
Коментари Харесай

The Hill: До отстъплението на Украйна остават още няколко седмици

Конгресът на Съединени американски щати схваща, че на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) остават няколко седмици преди да се отдръпват от позициите си. В тази връзка двама членове на Камарата на представителите - републиканецът Брайън Фицпатрик и демократът Джаред Голдън - приканват сътрудниците си да поддържат различен вид на законопроекта за задграничната помощ, написа американският вестник The Hill, представен от Фокус.

 

Одобреният от Сената законопроект за помощ за Украйна, Израел и Тайван е в застой в Камарата от седмици и високопоставени членове на Демократическата партия в този момент обмислят потреблението на процедура, която ще заобиколи комисиите и ръководителя при гласуването. Въпреки това, съгласно Голдън, тези старания надали ще съумеят, а помощта на Украйна е нужна неотложно.

 

Законопроектът за " орязване “ ще разпредели 66,32 милиарда $ за Министерството на защитата на Съединени американски щати, в това число почти 47 милиарда $ за Украйна, 10 милиарда $ за Израел, пет милиарда $ за Индотихоокеанския район и два милиарда $ за поддръжка на интервенциите на Централното командване на Съединени американски щати в Близкия Изток. Документът съдържа и разпореждания за отбрана на границата с Мексико. Конгресмените възнамеряват просторен развой на изменение на плана, с цел да останат удовлетворени всички страни.


" След няколко седмици Украйна ще отстъпи забележителна територия и не можем да позволим на Русия да завоюва “, предизвести един от членовете на Камарата на представителите на Съединени американски щати по отношение на спешността на вземането на решение.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР