Конгресът на САЩ е затворен, след като ситуацията около сградата

...
Конгресът на САЩ е затворен, след като ситуацията около сградата
Коментари Харесай

Привърженици на Тръм проникнаха в сградата на Капитолия

Конгресът на Съединени американски щати е затворен, откакто обстановката към постройката ескалира, оповестява CNN. Протестиращи са завладяли стъпалата на Капитолия и това е наложило преустановяване на съвещанието на Избиратгелната гилдия. Полицията и защитата на Капитолия желаят спомагателна помощ от органите на реда, в това число федералните управляващи, съгласно източник на Си Ен Ен.

Ситуациата е извънредно напрегната. Служител на Си Ен Ен се опитал да напусне постройката и не е съумял, тъй като от полицията са декларирали, че постройката е затворена.

Малко след 13 часа. протестиращите в отбрана на Тръмп прокараха бариери по периметъра на постройката на Капитолия, бориха се с полицията, екипирана с цялостна екипировка за безредици. Мнозина викат по сътрудниците " предатели ", че правят работата си.



Протестиращите натискат железни огради и полицията е принудена да употребява оградите, с цел да ги изтласка обратно, други служители на реда са принудени да нанасят удари, с цел да отстранят хора от линията за сигурност.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР