Конгресът на Мексико изслуша изследователи, които обявиха за автентични набор

...
Конгресът на Мексико изслуша изследователи, които обявиха за автентични набор
Коментари Харесай

Мексиканският конгрес провежда втора сесия за НЛО заради перуанските мумии

Конгресът на Мексико изслуша откриватели, които оповестиха за достоверни набор от перуански мумии с по три пръста  оповестява " Ройтерс ". Останките неотдавна бяха показани като евентуално доказателство за безчовечен хуманоидни форми на живот, като в същото време учените отхвърлиха да удостоверят, че останките са извънземни.

Законодателите Хайме Маусан на 13 септември, когато той показа два екземпляра на първото по рода си събитие в Конгреса за НЛО или FANI на испански. Маусан съобщи, че телата, за които се счита, че са открити покрай античните линии на Наска в Перу, не са свързани с никакъв живот на Земята.

На сесията през вчерашния ден Маусан беше по-фокусиран върху това да потвърди, че мумиите, които този път не бяха изложени, не са подправени. Той вкара поредност от лекари, като всичките потвърдиха, че телата са същински, и в миналото са принадлежали на живи организми . Все отново остави място за въпроси по отношение на произхода им. " Нито един от учените не споделя, че (резултатите от изследването) потвърждават, че те са извънземни, само че аз съм подготвен да стигна по-далеч от това ", съобщи той и загатна, че те може да са доказателство за неземни форми на живот.

Според антропологът Роджър Зунига от Националния университет Сан Луис Гонзага в Ика Перу откривателите са изследвали пет сходни екземпляра в продължение на четири години. " Те са същински ", твърди Зунига пред " Ройтерс " в коридорите на сесията. " Нямаше безусловно никаква човешка интервенция във физическото и биологичното образуване на тези същества ", добави той, само че уточни, че не знае произхода на съществата.
 Американското разузнаване изследва над 500 сигнала за НЛО
Американското разузнаване изследва над 500 сигнала за НЛО

Това е над три пъти повече по отношение на 2021 година

Зунига показа писмо, подписано от 11 откриватели от университета, които настояват същото . В писмото обаче излиза наяве, че те не допускат, че телата са " извънземни ".

Първата презентация на Маусан беше подложена на критика от доста специалисти, които я отхвърлиха, тъй като я сметнаха за машинация и я съпоставиха с други изследвания върху сходни остатъци, в които екземплярите са били модифицирани благодарение на скотски и човешки кости.

На въпрос по отношение на въпросните предходни проучвания, Зунига отговори, че екземплярите евентуално са подправени. Мумиите, които той и другите откриватели от университета разглеждаха, обаче са същински, акцентира той .

Конгресменът Серхио Гутиерес от ръководещата партия на президента Андрес Мануел Лопес Обрадор прикани за промяна на мексиканския закон, с цел да се направи обществена цялата информация за НЛО.

Сесията във вторник на моменти навлизаше в по-екстремни пояснения. Аржентинският хирург Селестино Адолфо Пиото съобщи, че след обзор на резултатите от тестванията и изображенията на телата е стигнал до извода, че те са еволюирала версия на днешните човешки същества. Той ги назова " наши потомци ".
 НАСА стартира изследване на неидентифицирани въздушни феномени - НЛО
НАСА стартира изследване на неидентифицирани въздушни феномени - НЛО

Засега няма доказателства за извънземен произход
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР