Конфликтите на плаж „Делфин“ продължават. След напрежението между нудистите, които

...
Конфликтите на плаж „Делфин“ продължават. След напрежението между нудистите, които
Коментари Харесай

Натупаха спасител от плаж "Делфин" заради красива нудистка

Конфликтите на плаж „ Делфин “ не престават. След напрежението сред нудистите, които от години посещават линията, плажуващи, наемател, през вчерашния ден се е стигнало и до блъскане сред двама спасители. Резултатът е строшен нос, написа " Флагман ".

Пострадалият, Станислав Устамитев сподели, че повода е, че е разговарял с нудистите, а това не се харесвало на негови сътрудници на плажа. Казва, че е предупреждавал, че ще се стигне до нещо сходно.

До случая се стига откакто му правели забележки, че показва положителни връзки с нудистите. Неговият сътрудник Димитър почва да се боричка с него, макар нежеланието на Станислав и се стига до счупения нос. Спасителят акцентира:

„ По принцип, моят дълг е да се разбирам с хората, да работя за тях. Няма значение дали е гол или облечен. Работата на спасителя е да избавя живота на хората “, споделя Станислав.

Той сподели, че ще си търси правата и по правосъден път. Сигнал до полицията не е подаван, прецизираха от Министерство на вътрешните работи.

Наемателят на линията, Йордан Тодоров, акцентира, че спасителите не са негови чиновници, наел е външна компания за тази активност. Казва, че доколкото има информация, случаят е станал след блъскане сред двамата.

Посочва, че Станислав е бил станал непосредствен с една от нудистките - красиво младо момиче, само че пък има спасители, които не са настроени положително към тях, за което си имало причина:

„ Имаме една дама – спасителка. Един нудист неотдавна се беше метнал на 30 см. във водата чисто гол и я беше подканил да пристигна да го избави, тъй като се дави. Дори си беше разрешил да посочи къде и по какъв начин тъкмо желае тя да го хване “, споделя наемателят на плажа.

Йордан Тодоров показва, че някои от нудистите пишели във Facebook, че трябвало да „ употребят случая, с цел да си върнат плажа “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР