Конфликтен и агресивен - така описват задържания за жестокото убийство

...
Конфликтен и агресивен - така описват задържания за жестокото убийство
Коментари Харесай

Съседи разказаха какъв е мъжът, разчленил свой приятел в Стара Загора

Конфликтен и нападателен - по този начин разказват арестувания за жестокото ликвидиране в Стара Загора 57-годишен мъж.

Съседи настояват, че неведнъж са подавали сигнали в полицията, а след бруталното закононарушение хората от квартала живеят в боязън.

Убийството, което раздруса Стара Загора, е съществена тематика в квартал "Три чучура ". Контейнерите, в които инцидентен минувач открива разчленена жертвата, са на метри от кварталния магазин.

Шокирани са съседите на обвинявания за бруталното ликвидиране. Описват го като недодялан и конфликтен, без непрекъсната работа. Голямата му уязвимост - алкохола. Иван Колев споделя, че мотив за последния скандал била беседката пред блока.

"Бях направил една беседка тук и единствено бабите се събираха. Той върви да се разправя с тях. Конфликтен, тъй като... непрекъснато чупеше там прозорците, стъклата, с цел да може да влезе ", споделя мъжът.

Според проверяващите убийството е станало в жилището на арестувания, след което той се опитал да прикрие следите си.

Никой не се намесил, а свадите от жилището били всекидневие.

"Винаги, като се напият, карат се, бият се. Карти като играят - стартират да се карат, да хвърлят. МВР-то са идвали, чукат хората, не отваря. Правихме подписка да го изгоним ", споделят съседи.

Експертизи ще потвърдят по кое време тъкмо е осъществено убийството. Очаква се от Прокуратурата в Стара Загора да изискат за обвинения най-тежката мярка задържане под стража.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР