Конфликтът между Диана Димитрова и Юлиан Вергов доскоро приличаше на

...
Конфликтът между Диана Димитрова и Юлиан Вергов доскоро приличаше на
Коментари Харесай

Нови свидетели на драмата между Вергов и Диана Димитрова

Конфликтът сред Диана Димитрова и Юлиан Вергов до неотдавна приличаше на сапунка, а към този момент стартира да се трансформира в същински цирк. 

Скандалът с побоя, който актрисата твърди, че е получила от своя сътрудник по време на работа в сериала " Откраднат живот ”, внезапно зави в нова посока. След като прокуратурата отхвърли да образува досъдебно произвеждане за закононарушение от общ темперамент, чиновници в продукцията оповестиха, че в никакъв случай не са виждали Диана насинена. Тя обаче извади документ, с който ги уличава в неистина. Изплуваха и очевидци, които потвърдиха за побоя.

Диана Димитрова към този момент има четирима очевидци, които удостоверяват, че са виждали насиненото й лице по време на работа в сезон 4 на сериала " Откраднат живот ”. Те се появиха ден откакто от продукцията излязоха с публично мнение по случая, подписано от 31 души. Твърди се, че те са били на работа в деня, в който актрисата декларира, че е била пребита. Отвореното писмо бе публикувано до медиите в понеделник.

" Заявяваме, че никой от екипа, който е участвал на терен в този и идващите дни, не е станал очевидец на побой, а единствено и само на вербален спор ”, се твърди в мнението.

" Относно изказванието на Диана Димитрова, че ѝ е бил нанесен побой, за което свое изказване тя приложи и фотоси, заявяваме, че никой от нас не е забелязал в този и идващите дни каквито и да било пострадвания, охлузвания, отоци или следи от каквото и да било принуждение върху актрисата. Снимачният развой не е бил спиран заради влошено физическо или здравословно положение на който и да било от участниците в сериала. Също по този начин не е търсена или давана лекарска помощ. ” Становището е подкрепено от лист с имената от 31 души, измежду които няма артисти. В листата не попада и името на продуцента Евтим Милошев, нито на който и да е различен от известните за необятната публика чиновници в продукцията.

Ден след разпространяването на това мнение Диана отвърна на удара с документ, от който излиза наяве, че огромна част от подписалите се под него най-вероятно не са били на работа в деня на побоя. По думите й, това е станало на 14 ноември 2014 година Тя приложи формален лист с имената на всичко, които са били на работа тогава. " 20 души от подкрепящите отвореното писмо физически въобще не участват на снимачния ден ”, твърди актрисата и го удостоверява с документа.

" В писмото попадат имената на хора, които са част от екипа на сериала " Откраднат живот ”, без тяхното единодушие. Освен злоупотребата с имената им, те не са били осведомени за упоменатия текст в писмото и въобще за съставянето му.

Жената, която лъжесвидетелства, откакто се показа за единствения директен очевидец в гардеробната на 14.11.2017 година, е провела редица телефонни позвънявания и по неприемлив метод е агитирала сътрудниците ми да вземат участие в този фарс ”, твърди Димитрова.

Малко откакто разгласява този документ в обществените мрежи, с коментар се включи неин някогашен сътрудник, който удостовери, че от дълго време знае за побоя.

" Казвам се Михаил Чехларов и бях реквизитор на сериала " Откраднат живот ”, малко след тези събития. Няма да разясня какво се е случило, тъй като не съм участвал, единствено ще кажа, че историята ми е разказвана с детайлности още 2018 година от някои от хората, които са оставили имената си под оправданието на " Дрийм Тийм ” (компанията продуцент на сериала – б.а.). Как ще приключи историята, не зная, само че са ми любопитни претекстовете на сътрудниците и неочакваната им амнезия, които са разрешили да ги включат в това писмо. До тук сме трима, които имаха доблестта да не " не помнят ” комфортно. Надявам се и други да размислят ”, написа реквизиторът.

Името на другия очевидец на Диана е Стефан Геков, втори помощник камера: " Съгласен съм с написаното от Михаил Чехларов. Казвам се Стефан Геков, камера помощник в " Откраднат живот ”. В този ден АЗ бях на работа и ВИДЯХ следствията след побоя. НЕ съм станал очевидец на самото действие! " Колеги ” ми позвъниха да прибавят и моето име в ОНЗИ лист. Доводите им бяха да се резервира НЕУТРАЛИТЕТ по случая. А в оповестеното писмо се ТВЪРДИ, че това НЕ съдебна експертиза Е СЛУЧИЛО. СЛУЧИ съдебна експертиза! Диана Димитрова в идващите дни идваше на фотоси с големи очила, с цел да прикрият синините под очите й. Аз ИМАМ топки за разлика от " сътрудниците ” ми! Сигурен съм, че част от тях бяха подведени и ще трансформират мнението си и ще се появят с друго писмо. А за тези, които услужливо " не помнят ”, има кой да ги накаже. Един вижда всичко! ”.

Актрисата напомня също по този начин, че Грета Манчева, която е основен художник гримьор в сериала, е удостоверила пред чиновници на престъпна полиция, че след побоя й е оказала първа помощ, третирайки лицето й със замразяващ спрей. Гардеробиерът Владимир Ковачев пък удостоверява, че името му е употребявано в отвореното писмо без неговото категорично единодушие. Диана е безапелационна, че ще апелира отхвърли на прокуратурата за формиране на досъдебно произвеждане.

Говори за побоя още през 2018 година

Диана Димитрова изрови свое остаряло изявление, което е дала за Нова тв пред Мариан Станков – Мон Дьо. Тя твърди, че в него за първи път е говорила обществено за побоя, който е получила по време на работа. Не прецизира нито по кое време е станал, нито кой й го е нанесъл.

Вижте пълния текст на изявлението.

- А жертва на физическо принуждение била ли си в миналото?

- Да, била съм. По доста безразсъден метод, за който не желая да приказвам, само че... значимото е, че съм жива и здрава.

- Това е било опит за обезчестяване?

- Не! В никакъв случай! Слаба Богу, не! Не!

- Или са били плесници?

- Нещо като плесници.

- Нещо като плесници, Диана, са си плесници.

- Имах поради, че беше доста по-сериозно от плесници. Затова споделих " нещо като ”.

- Пребиване?

- Да, пребиване.

- Това е било някаква обич?

- Не знам какво тъкмо е било.

- Кога се случи това?

- Нямам спомен... преди години... тъкмо... Опитвам се да мисля доста след тази преживелица какви хора позволявам в живота си. Ние постоянно си мислим, че познаваме даден човек, само че в един миг се оказва, че виждаш безусловно чужд човек пред себе си.

- Ти по кое време си потегли – след първото пребиване?

- О, несъмнено! Веднага.

- Не си разрешила да те обземе този... стокхолмският синдром?

- Не. Стокхолмският синдром не е за мен. Просто осъзнах, че аз съм индивидът, който не е решил, че има контакт с човек, който има психологични отклонения. Не мога да кажа, че съм жертва. Мисля, че психическото боли доста повече. Думите трошат кости, нали по този начин? Това е просто миг, в който два свята се сблъскаха, и това се случи един път. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР