Кондукторка в градски рейс по линия номер 4 отказва да

...
Кондукторка в градски рейс по линия номер 4 отказва да
Коментари Харесай

Инатлива кондукторка не таксува за жълти стотинки

Кондукторка в градски автобус по линия номер 4 отхвърля да таксува пасажерите с жълти стотинки. За случая от през днешния ден заяви в обществените мрежи възмутена пловдивчанка. Жената подала 3 монети по 20 ст., 3 по 10 ст. и 2 по 5 стотинки. Служителката обаче упорствала да й се заплати единствено с бели монети, в противоположен случай не давала билетче на пасажера и автоматизирано го превръщала в гратисчия.

Ето какво написа пловдивчанката в групата „ Забелязано в Пловдив “:

„ Качвам се в рейс номер 4 от Форума в Тракия посока Тримонциум. Давам си парички за билета и кондукторката (без бадж с името, схваща се) ми споделя: " ОООО АЙДЕ НАМЕРИ МИ НЯКАКВИ БЕЛИ СТОТИНКИ ". Аз надлежно нямам, а и по-бели от тези не знам какви би трябвало да са. " Нямам други... " споделих аз, замахна ми с ръката и ми сподели " ЩЕ НАМЕРИШ ". Не ми остана друго с изключение на да замахна и аз " ДОБРЕ, АМА ДРУГ ПЪТ " и отсреща ми се кимна инато. И си се возя без билет....после кой ще си го обере......Простащината няма граници..... “

Под обявата заваляха незабавно гневни мнения.

„ Като не се съблюдават законите такае. Никой няма право да отхвърля никакви бг монети.дори и по 1.2 ст. “, написа Пламен.

„ Съжалявам, че не употребявам градски превоз.Само по 5ст. ще ги дипля за билетче “, налива масло в огъня Тодор.

Защо не я пита “ " Що не можеш да броиш ли?! ", прибавя Гергана.

„ Аз щях да я накарам таз кондукторка да ги излапа всичките до стотинка, бели и жълти, и по време на лапането щях да я направя за две стотинки жълтички “, отсича Милко.

„ На мен веднъж една ми се развика в автобуса, че и давам 50 лева.. била съм длъжна да имам дребни, какво било това нещо...умрях от позор.. накара ме да се усещам като нарушител “, добавя Иванела.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР