Konami анонсира провеждането на още един бета етап за предстоящата

...
Konami анонсира провеждането на още един бета етап за предстоящата
Коментари Харесай

Още един бета период за Metal Gear Survive ще се проведе този февруари

Konami анонсира провеждането на още един бета стадий за идната игра Metal Gear Survive. Всеки, който желае да се включи, може да опита на своя личен компютър (за първи път) или PlayStation 4/ Xbox One подпора. Бета интервалът стартира от петък идната седмица – 16-ти февруари, и продължава два дни.
Бетата ще ви даде опцията да изиграете три задачи, разпределени на две карти. Ще бъде отключен и кооперативният режим, допускащ до четири играчи в една сесия. Очаквайте и специфични ежедневни задачи. Всеки, присъединил се в идната бета, най-после ще получи козметични аксесоари като табела FOXHOUND, Metal Gear Rex Head аксесоар и една бандана. Тези допълнения ще можете да ползвате за своя аватар при финалното издание на играта. Не се знае дали аксесоарите ще са налични след протичането на бета интервалът.

Това е вторият ранен пропуск на играчи за Metal Gear Survive след бета стадият през предишния месец, въпреки и наличен единствено за конзоли. Не е ясно дали задачите и картите този път ще са разнообразни или ще са същите като тези от януари.

Имайте поради, че финалната игра ще изисква непрекъсната интернет връзка и ще включва микротранзакции макар наложителното ѝ закупуване дружно със сингъл-плеър режим. Metal Gear Survive се очакваше да излезе още през 2017-та година, на на Е3 Konami заяви, че ще измести датата за по-късно през 2018.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР