Комуникационната група dentsu обяви създаването на нова глобална творческа агенция,

...
Комуникационната група dentsu обяви създаването на нова глобална творческа агенция,
Коментари Харесай

Dentsu обяви създаването на нова глобална творческа агенция

Комуникационната група dentsu разгласи основаването на нова световна креативна организация, която сплотява досегашните звена и екипи на организациите DentsuMB и Isobar. Това бе обявено от световният основен изпълнителен шеф на dentsu International Уенди Кларк и световният основен креативен шеф Фред Леврон по време на Международния рекламен фестивал Cannes Lions.



Dentsu Creative е част от тактиката на компанията за възстановяване на потребителската ангажираност с фокус върху творчеството като неизменима част от интегрираните услуги на dentsu.

Dentsu Creative цели да даде опция за промяна на бизнеса и марките през призмата на модерното творчество – представянето и използването на хрумвания, които сами по себе си основават просвета, трансформират обществото и вкарват бъдещи нововъведения.

Ръководена от Фред Леврон, Dentsu Creative сплотява 9,000 креативен специалисти от 46 пазара в целия свят, директно ангажирани с 37,000 специалисти в областта на медиите и потребителското прекарване в dentsu International, които ще работят в тясно съдействие с креативния екип на dentsu в Япония. В югоизточна Европа, Dentsu Creative се ръководи от креативния шеф Мариус Тиану, който ще дава отговор за екипите на организацията в България, Хърватия и Румъния.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР