Комуникационната група DDB разширява портфолиото си от бизнеси. От този

...
Коментари Харесай

Комуникационната група DDB открива нова BTL агенция

Комуникационната група DDB уголемява портфолиото си от бизнеси. От този месец тя към този момент предлага и BTL услуги през новата организация " Готово ". Управляващ сътрудник на компанията е Рада Илиева, която има дълготраен опит в маркетинг промишлеността. Така DDB затваря напълно кръга от информационни услуги, които предлага в границите на групата.
Съживяване на пазара
Комуникационната промишленост беше мощно наранена от пандемията и последвалата рецесия. Един от най-потърпевшите безспорно беше BTL секторът, който на процедура остана замразен през второто тримесечие на 2020 година, когато събитията и промоционалните интензивности на място бяха напълно блокирани. С напредването на времето промишлеността стартира да се съживява и фирмите надлежно да търсят още веднъж персонален контакт с потребителите.
Ангелос Парасхакис, изпълнителен шеф на DDB Group. Фотограф: Цветелина Белутова
Именно това е повода изпълнителният шеф на DDB Group Ангелос Парасхакис да влага в основаването на нова BTL организация част от групата. " Нищо не би могло да размени директното другарство на марката с клиента. Хората жадуват да излязат на открито, с цел да поддържат връзка и претърпяват. Брандовете би трябвало също да бъдат там, с цел да станат част от прекарването. Онлайн средата става все по-претоварена ", разяснява той пред " Капитал ".
Структура на новата организация
Начело на организацията " Готово " и миноритарен притежател е Рада Илиева, която в продължение на над 13 години ръководеше BTL организацията Smart Communications. По думите й запитванията на бизнеса в посока BTL връзки доста се усилват и упованията й са за натоварен летен сезон. " За завръщане към равнищата от 2019 година обаче въобще не може да става дума, най-малко не и преди дефинитивно превъзмогване на пандемията. Ще са ни нужни най-малко две години до завръщане към старите обороти ", прецизира Рада Илиева пред " Капитал ".
ВизиткаРада Илиева има над 20 години опит в маркетинг промишлеността. Кариерата й стартира в Indesit Company. След това повече от 13 години управлява една от най-големите BTL организации на българския пазар - Smart Communications. Работила е за клиенти като Coca-Cola, L`Oréal, Nestle, Kamenitza, Sony, JackDaniel`s и други. През 2020 година става част от козметичната компания biotrade, където е отпред на маркетинг екипа. От май тази година Рада Илиева публично е ръководещ сътрудник и миноритарен притежател с 30% дял в новата организация " Готово ", част от информационната групата на DDB.
В портфолиото от услуги на " Готово " влизат промоционален маркетинг, събитиен мениджмънт, мърчандайзинг, произвеждане на рекламно и промоционално съоръжение и други. Към момента в организацията в София работят четирима души, като в допълнение разполага със лични екипи и в огромни градове в страната, измежду които Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Плевен, Стара Загора и Благоевград. " Агенцията разполага и с наети на трудов контракт 22 мърчендайзери в същите градове ", споделя още Илиева. В осъществяването на планове новата компания ще си партнира и с останалите организации в групата на DDB.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР