Комуникационна агенция United Partners добавя към портфолиото си още една,

...
Комуникационна агенция United Partners добавя към портфолиото си още една,
Коментари Харесай

United Partners с нова услуга - Inbound ПР и маркетинг

Комуникационна организация United Partners прибавя към портфолиото си още една, нова услуга - " Inbound ПР и маркетинг ", оповестяват представители. 

Методологията на услугата е фокусирана върху привличането на евентуални клиенти/потребители посредством уместно и потребно наличие за тях посредством канали като блог публикации, уеб уеб сайтове, търсачки и обществени медии. В своята основа Inbound маркетингът разчита на най-сложното от всички преимущества - това даден бранд да има какво да каже на аудиторията и да може да го каже по забавен метод и в верния миг. Колкото по-често се случва този цикъл на говорене, толкоз по-вероятно е евентуалният клиент да се трансформира в действителен подобен, показват от United Partners.

Услугата е в партньорство с HubSpot - платформа за CRM, маркетинг, продажби и обслужване на клиенти, а United Partners e първата в България и Югоизточна Европа, която е сертифициран сътрудник на платформата. Тя е една от водещите информационни организации, профилирана в областта на корпоративните и интегрирани маркетингови връзки и цели да даде на фирмите нужните инструменти за ръководство на цялостното преживяване на потребителите - от известност, до превръщането им в покровител на съответни марки.

" Един от основните стратегически стълбове на United Partners е нововъведения във всичко, което вършим. Комуникационния бизнес се развива доста динамично. Всеки ден излизат нови принадлежности и методологии, които вършат работата ни по-ефективна, по-лесна и по-резултатна. Търсенето и адаптирането на нови методологии е съществена част от всекидневието ни за да сме потребни и да прибавяме все по-голяма стойност за бизнесите на нашите клиенти. Радвам се, че през днешния ден  представяме Inbound ПР - една изключителна иновация в ПР сферата, в която имаме вяра и към този момент приспособяваме ", разяснява Мария Гергова-Бенгтссон - създател и изпълнителен шеф на United Partners. 

" Inbound ПР е концепция и методология, която създадох, откакто в HubSpot работих дълго време с ПР организации от разнообразни страни, а преди този момент самата аз работих в няколко ПР организации в Германия и Англия. Inbound ПР методът е метод обичайните ПР организации да подобрят модела си на работа, с цел да могат да отговорят на потребностите на клиентите и потребителите в цифровия свят, в който технологиите се развиват по-бързо, от колкото могат да се възприемат. Радвам се, че точно United Partners стартира да развива и предлага услугата в България и Югоизточна Европа. Вярвам, че опитът и познанията, които организацията има, ще допринесат за развиването, популяризирнаето и налагането на концепцията и потребността от Inbound ПР и маркетинг ", споделя Илияна Старева, управител стратегия за световни партньорства и създател на книгата " Inbound PR ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР