Компромисът, който ГЕРБ СДС направи, не е израз на слабост,

...
Компромисът, който ГЕРБ СДС направи, не е израз на слабост,
Коментари Харесай

Атанасова: Компромисът, който ГЕРБ СДС направи, не е израз на слабост, а израз на сила

„ Компромисът, който ГЕРБ Съюз на демократичните сили направи, не е израз на уязвимост, а израз на мощ “. Това съобщи от трибуната на Народното събрание Десислава Атанасова от ГЕРБ.

„ За нас властта не е самоцел, а средство за решение на казуса. Не кадровите решения са в основата на нашата поддръжка за държавното управление, само че тази поддръжка не значи, че сме се съгласили да одобряваме всяко решение на държавното управление или на обособени министри “, съобщи тя.

„ За нас е значимо да бъде преодоляно разделянето в обществото “, уточни тя и беше безапелационна, че съгласно ГЕРБ-СДС партийната принадлежност не би трябвало да бъде водеща при кадровите назначения.

„ С избора на постоянно държавно управление беше направена първата крачка към превъзмогване на тежката политическа рецесия. Парламентарната група на ГЕРБ-СДС поддържа държавното управление с цялостното схващане за мащаба на компромиса “, сподели още Атанасова.

Тя акцентира, че държавното управление е доминирано от втората политическа мощ, а ГЕРБ-СДС е сложила партийните си ползи на втори проект.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР