Компрометираният председател на Върховния касационен съд Лозан Панов реши временно

...
Компрометираният председател на Върховния касационен съд Лозан Панов реши временно
Коментари Харесай

Лозан Панов смени мерцедеса си с Краси трамвая! Мотрисата му, обаче се понесе към... депото!

Компрометираният ръководител на Върховния касационен съд Лозан Панов реши краткотрайно да скрие в окопа на страха и да извади на сцената една от маските си - Красимир Шекерджиев, който е дисциплиниран арбитър в неговия съд. Шекерджиев небрежно даде няколко захоросани изявленията в медиите от кръга " Капитал ", а по-късно бе пробутан и в Българското национално радио, което е една от трибуните на Съюза на съдиите.

И точно този Съюз на съдиите се втурна да пази Красимир Шекерджиев, вместо да каже за какво Върховен касационен съд и Софийски градски съд не произнасят присъди против изправените от тях подсъдими за тежки престъпни закононарушения.

Но по какъв начин да приказва по горещата тематика, която вълнува хиляди наши сънародници, станали жертви на закононарушения, когато против себе си имаше не публицист, а ръкохватка на микрофон?

" Ние сме членове на европейската правосъдна мрежа. Всяка година десетки магистрати пътуват – на продан, на стаж. Ако се приключи това финансиране нито една делегация няма да може да отиде на образователно посещаване нито в съдилищата от общността, нито в Люксембург ", съобщи в монолога си по БНР Шекерджиев във връзка импортирания от ГЕРБ и Обединени патриоти план за промени в Закона за правосъдната власт, който към този момент мина в Правната комисия на първо четене и планува възбрана за финансиране на съсловните организации на магистратите от външни задгранични източници.

Шекерджиев толкоз се опияни от личните си думи, че пропусна да означи, че законопроектът планува да бъде прекъсната порочната процедура за външно финансиране на магистрати от съмнителни фондации, които по-късно ги трансформират в свои подвластни проводници и реализатори на желанията им.

Шекерджиев, обаче бе наизустил урока си от Лозан Панов като усърден възпитаник и не се спря до момента в който не го изрецитира в националния ефир. А по-късно самичък стартира да си ръкопляска!

Във финалната си част неговата тирада бе напряко слисващ очерк на популизъм.

Дръжката на микрофона го попита той самият няма ли да употребява служебна кола? На което Шекерджиев напряко се разтопи: " Има трамвай номер 7, който ще ми свърши чудесна работа ".

Със сигурност до момента в който са препечатвали изявлението му в апокрифните си електронни страници, семейство Прокопиеви са плакали от трогване.

След време Шекерджиев ще си напомня същото изявление, до момента в който чете единствения брой на " Дневник " в трамвай, на който ватманът Костов е сложил табелката " За хранилище "!

Ивайло КРАЧУНОВ



Красимир Шекерджиев се е качил в трамвай, който решително върви към депото.

Неговият преподавател Лозан продължава да се вози на държавния " Мерцедес ", до момента в който камерите не го снимат



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР