Комплиментите трябва да са голяма част от една връзка, защото

...
Комплиментите трябва да са голяма част от една връзка, защото
Коментари Харесай

„Направих комплимент на приятелката си, но това се отрази зле – нейният отговор от седем думи ме разочарова“

Комплиментите би трябвало да са огромна част от една връзка, тъй като те карат колегата ви да се усеща добре – само че един мъж съумя да се разгори вода по-късно, което сподели на приятелката си.

Когато двойката отиваше на събитие, приятелката избра да носи „ алена рокля на точки и подобаваща лента за глава с дребен лък върху нея “, а тя попита приятеля си по какъв начин наподобява. Но отговорът му я накара да се ядоса и това, което тя му отговори, го накара да се разочарова.

Той акцентира, че е желал единствено да я назова „ сладка “ и не е имал поради нищо злобно с това, което е споделил, само че тя го беше приела по изцяло неверен метод.

Той сподели, че тя наподобява „ в действителност сладка, като Мини Маус “, казвайки, че го има поради по „ нехаен метод, тъй като Мини Маус е сладка “. Но тя отговори: „ Ти преди малко ме назова плъх ли? “

В Reddit той написа: „ Бях комплициран. Отначало помислих, че се майтапи. Казах „ Не, просто показах, че приличаш на Мини Маус, нали разбираш, героя на Дисни “.. Тя сподели: „ Значи ти при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР