Комплекти от обеци с колие, различни чокъри и гривни ще

Комплекти от обеци с колие, различни чокъри и гривни ще ...

WOMANSHOP с неустоими цени на бижута за Свети Валентин.

Комплекти от обеци с колие, различни чокъри и гривни ще направят вашата любима щастлива
Красивите бижута са класика в изненадите за Свети Валентин. Те никога не са банален подарък, не излизат от мода, а разнообразието дава избор и на най-претенциозната дама.

И докато повечето търговци завишават цените покрай празниците, WOMANSHOP.bg действа обратно. С намаление от 20 и повече процента надолу актуалният онлайн магазин за дамска мода зарадва кавалерите, които още не са избрали дар за своята любима.

Повечето накити се предлагат поотделно, като за улеснение има и различни комбинации от обеци с колиета. Един от най-предпочитаните комплекти е „Императрица“, който нашумя покрай последния сезон на „Биг Брадър“. Именно с него позира плеймейтката Джулиана Гани, докато играеше ролята на Джу в мюзикъла „Ах, този Джизъс“.

Още тогава бляскавата огърлица и внушителните обеци, целите обсипани с камъни, грабнаха вниманието на зрителите от нежния пол. В момента този комплект, както и всички останали, е на промоция – вашият шанс да накарате половинката си да се чувства истински специална.

Ако не желаете да поръчвате сет, може да се спрете само на колие. „Лято“ традиционен „гердан“ е предпочитан от жените заради класическия си стил и непретенциозност.

Една стилна и нежна гривна също ще зарадва вашата дама за 14 февруари. Добър вариант за празника е „Хармония“ – с кожена верижка, със стилен орнамент, символизиращ хармонията в любовните отношения. Предлага се в сребристо и в златисто. Останалите модели също са с изискан дизайн, съобразен с последните тенденции, и позволяват да бъдат съчетани с други бижута.

Ако пък приятелката ви си пада повече по обеци, многообразието от този тип украшения ще ви смая. Ако се колебаете кой модел да изберете, препоръчваме ви „Елизабет“ – деликатни, с красива перла, около която са инкрустирани циркони. Предлага се в два варианта – син или златен.

Тук ще намерите и така нашумелите чокъри в различни варианти, за всеки стил и вкус, за официален повод или за ежедневието. Достъпните им цени ще ви дадат възможност да ги комбинирате с подходящо украшение за ръката. Нашето предложение за Деня на влюбените е „Любовна отвара“, изработен от сребристи и златисти камъчета с нежна висулка във формата на сърце.

С кристали или с перли, изчистени или атрактивни – артикулите в WOMANSHOP.bg ще отговорят на всяко ваше желание.

Всички бижута в онлайн магазина са изработени от бижутерийна сплав, която не променя цвета си и не предизвиква алергии. Камъните са от най-висок клас. Не забравяйте и за безплатната доставка на всички продукти в сайта.

Източник: hotarena.net