Комплекти от обеци с колие, различни чокъри и гривни ще

...
Комплекти от обеци с колие, различни чокъри и гривни ще
Коментари Харесай

WOMANSHOP с неустоими цени на бижута за Свети Валентин

Комплекти от обеци с колие, разнообразни чокъри и гривни ще създадат вашата обичана щастлива
 Красивите бижута са класика в изненадите за Свети Валентин. Те в никакъв случай не са прост подарък, не излизат от мода, а разнообразието дава избор и на най-претенциозната дама.

И до момента в който множеството търговци завишават цените около празниците, WOMANSHOP.bg работи назад. С понижение от 20 и повече % надолу настоящият онлайн магазин за дамска мода зарадва кавалерите, които още не са избрали подарък за своята обичана.

Повечето украшения се оферират поотделно, като за облекчение има и разнообразни комбинации от обеци с огърлици . Един от най-предпочитаните комплекти е „ Императрица “, който нашумя около последния сезон на „ Биг Брадър “. Именно с него театралничи плеймейтката Джулиана Гани, до момента в който играеше ролята на Джу в мюзикъла „ Ах, този Джизъс “.

 Още тогава блестящата огърлица и внушителните обеци, задачите обсипани с камъни, сграбчиха вниманието на феновете от нежния пол. В момента този комплект, както и всички останали, е на промоция – вашият късмет да накарате половинката си да се усеща същински специфична.

Ако не желаете да поръчвате сет, може да се спрете единствено на колие . „ Лято “ обичаен „ наниз “ е желан от дамите поради класическия си жанр и непридирчивост.

 Една стилна и нежна гривна също ще зарадва вашата дама за 14 февруари. Добър вид за празника е „ Хармония “ – с кожена верижка, със моден орнамент, символизиращ хармонията в любовните връзки. Предлага се в сребристо и в златисто. Останалите модели също са с изтънчен дизайн, съгласуван с последните трендове, и разрешават да бъдат съчетани с други бижута .

Ако пък приятелката ви си пада повече по обеци , многообразието от този вид декорации ще ви смая. Ако се колебаете кой модел да изберете, предлагаме ви „ Елизабет “ – деликатни, с красива перла, към която са инкрустирани циркони. Предлага се в два разновидността – наследник или златен.

 Тук ще намерите и по този начин нашумелите чокъри в разнообразни разновидности, за всеки жанр и усет, за формален мотив или за всекидневието. Достъпните им цени ще ви дадат опция да ги комбинирате с уместно бижу за ръката. Нашето предложение за Деня на влюбените е „ Любовна запарка “, направен от сребристи и златисти камъчета с нежна висулка във формата на сърце.

С кристали или с перли, изчистени или атрактивни – продуктите в WOMANSHOP.bg  ще отговорят на всяко ваше предпочитание.

Всички бижута в онлайн магазина са направени от бижутерийна сплав, която не трансформира цвета си и не провокира алергии. Камъните са от най-голям клас. Не забравяйте и за безплатната доставка на всички артикули в уеб страницата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР