Комплексите и омразата са тясно свързани помежду си. Има хора,

...
Комплексите и омразата са тясно свързани помежду си. Има хора,
Коментари Харесай

3-те зодии, които мразят себе си

Комплексите и омразата са тясно свързани между тях. Има хора, които надълбоко в себе си въобще не харесват това, което са. Трупана с годините, тази ненавист може да се трансформира в тежка меланхолия, за това би трябвало да внимаваме.

Телците имат извънредно доста комплекси. Може да не ви се има вяра, само че това е по този начин. Те са задоволително деликатни и не демонстрират слабостите си, които ги изяждат от вътрешната страна. Най-несигурни се усещат по отношение на външния си тип. Непрекъснато се вглеждат в инцидентни минувачи и съпоставят себе си с тях. Вечното съревнование акцентира единствено качествата, с които другите превъзхождат самите тях. По този метод Телците получават жестоки комплекси по отношение на външния си тип. Те ненавиждат себе си и за това, че са постоянно неориентирани в живота и не знаят накъде да поемат. Чувстват, че не са съумели в живота и това не им дава мира. Мили Телци, вие сте прелестни такива, каквито сте. Имате сексапил, които никой различен не може да има. Успели сте задоволително, с цел да може да вървите с гордо вдигната глава. Вие би трябвало да осъзнаете, че сте прелестни и незаменими същества. Помислете какъв брой хора има, които ви обичат и не могат да живеят без вас. По това ще познаете какъв брой скъпи сте в действителност. Бъдете горди!
4-те зодии, които нямат усеща

Девите са доста комплицирани същества. Мислиш си, че ги познаваш, само че в действителност познаваш единствено повърхността им. Основният проблем при тях е, че непрестанно съпоставят триумфите си с тези на другите. И то не с всички, а единствено с най-успешните хора, които познават. Така си основават комплекс за непълноценност и не виждат в действителност какъв брой доста хора са под тях. Девите приказват доста, мислят доста и са склонни сами да си основават комплекси и да изпадат в депресии. До тях би трябвало да застане извънредно положителен човек, който да им вдъхва оптимизма, от който обезверено имат потребност. Мили Деви, вие сте доста сполучливи в това, което вършиме и в никакъв случай не трябва да се сравнявате с другите. Омразата, която изпитвате към самите себе си, е мощна отрова, с която не може да продължавате да живеете. За да бъдете обичани, би трябвало първо да започнете да обичате себе си. Това е ключът към щастието, което сами би трябвало да си извоювате.
ЗОДИЯТА, КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА съдебна експертиза ПОНАСЯ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР