Компанията за онлайн плащания PayPal съобщи рано днес, че спира

...
Компанията за онлайн плащания PayPal съобщи рано днес, че спира
Коментари Харесай

PayPal спира услугите си в Русия

Компанията за онлайн заплащания PayPal заяви рано през днешния ден, че стопира услугите си в Русия, като уточни за причина за решението си „ сегашните условия “, съобщи Ройтерс.

PayPal се причисли към доста други финансови и софтуерни компании, които преустановиха интервенциите си в Русия след нашествието в Украйна.

„ С оглед на сегашните условия ние стопираме услугите на PayPal в Русия “, съобщи ръководителят и основен изпълнителен шеф на компанията Дан Шулман в своя позиция.

Той добави, че PayPal „ се причислява към интернационалната общественост в осъждането на военната експанзия на Русия в Украйна “.

Говорител на компанията сподели, че техническата поддръжка на тегленето на пари ще продължи за избран интервал от време, с цел да се подсигурява, че при процеса на прекратяване услугите на компанията са спазени всички закони.

PayPal престана да приема нови консуматори в Русия още в сряда, напомня Българска телеграфна агенция.

Украинското държавно управление призоваваше компанията да приключи активността си там и да му помогне в набирането на финансови средства.

Вчера PayPal съобщи, че от началото на нашествието, компанията е помогнала за събирането на повече от 150 милиона $ за щедрост в поддръжка за Украйна.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР