Компанията „ВИП Секюрити“, която е собственик на обрания инкасо автомобил

...
Компанията „ВИП Секюрити“, която е собственик на обрания инкасо автомобил
Коментари Харесай

Предлагат огромна награда за информация за грабежа на инкасото в Перник

Компанията „ ВИП Секюрити “, която е притежател на обрания инкасо автомобил в Перник, разгласи парична премия против информация за закононарушението. Фирмата предлага 200 000 лв. в брой против достоверна информация. Това оповестиха от компанията в публична позиция.

" Всеки който има такава, може да ни контактне през нашата страница във Фейсбук или по различен метод ", пишат от „ ВИП Секюрити “.

Нападателите на инкасо автомобила са били четирима и са били въоръжени. Един от чиновниците на компанията е бил леко ранен след удар с оръжие по главата, излиза наяве още от формалната позиция.

„ След инспекция на звеното ни за вътрешна сигурност, имаме учредения да считаме, че инкасо екипа няма отношение и е жертва на нахлуване на проведена незаконна група “, безапелационни са от компанията.

Междувременно продължава и издирването на нападателите. Проверяват се охранителни камери в града.

„ За този случай можем да заключим, че не е със инцидентен темперамент и не е зародил от единствено себе си. Очевидно това е деликатно планувана акция”, съобщи зам.-кметът на Перник Стефан Кръстев.

„ Съдействието от страна на Община Перник е цялостно. В града има общинска система за видеонаблюдение, която включва над 60 камери. Полицията има автоматизиран достъп до тях, тъй че не се постанова да им осигуряваме такъв”, сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР