Компанията Уолт Дисни обяви промени, касаещи премиерите на две от

...
Компанията Уолт Дисни обяви промени, касаещи премиерите на две от
Коментари Харесай

Промениха премиерните дати на „Отмъстителите: Безкрайна война“ и „Мулан“

Компанията " Уолт Дисни " разгласи промени, касаещи министър председателите на две от своите продукции, като изтегли по-рано датата на " Отмъстителите: Безкрайна война " и отсрочи представянето на " Мулан " с съвсем година и половина, съобщи Асошиейтед прес.

Филмът " Отмъстителите: Безкрайна война " ще излезе на огромния екран на 27 април, а премиерата на игралната версия на " Мулан " ще бъде на 27 март 2020 година

Неотдавна беше обявено, че най-сетне е определена актриса, която да се превъплъти в облика на момичето-войн от китайската легенда. Ролята на Мулан беше поверена на Лю Ифей.

" Дисни " разгласи и дати за министър председателите на 28 кино лентата, които към момента нямат заглавия, до февруари 2023 година Това са продукции на " Марвел ", " Пиксар " и игрални версии на анимационни филми.

Анимацията " Мулан " от 1998 година е номинирана за Оскар и Златен глобус. Тя печели в международния бокс-офис над 304 милиона $.

В " Отмъстителите: Безкрайна война " супергероите ще се изправят против злодея Танос. В новия филм, режисиран от Антъни Русо и Джо Русо, ще вземат участие Бенедикт Къмбърбач в облика на лекар Стрейндж, Марк Ръфало като Хълк, Скарлет Йохансон като Черната вдовица, Джереми Ренър като Ястребово око, Чадуик Боузман като Черната пантера, Крис Хемсуърт като Тор, Том Хидълстън като Локи и Карън Гилън като Небюла.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР