Компанията цели да изгради още по-силна връзка с потребителите, като

...
Компанията цели да изгради още по-силна връзка с потребителите, като
Коментари Харесай

Кеш Кредит с услуга „връщане на пари“ за лоялни клиенти

Компанията цели да построи още по-силна връзка с потребителите, като им предлага нови тласъци да поддържат добра кредитна история
Кеш Кредит, една от водещите компании за бързи заеми в България, вкарва нова услуга за своите лоялни клиенти – Cash Back. Така компанията се трансформира в първата небанкова институция в България, която предлага на потребителите си опцията да завоюват действителни пари назад.

Cash Back е най-новата услуга, част от лоялната стратегия на Кеш Кредит, която дава късмет на правилните клиенти на компанията да усвоят точките, които са събрали, с помощта на навременното погасяване на заем. Именно тези точки могат да бъдат извоювани назад от потребителя под формата на отстъпка от последната вноска по заема или да им бъдат изплатени непосредствено в брой. Различните разновидности за потреблението на услугата са съобразени с самостоятелните желания, като това може да се случи в офисите на компанията в цялата страна, с едно кликване в уеб страницата или посредством позвъняване на прът центъра на компанията.

Основен приоритет за Кеш Кредит постоянно е бил самостоятелният метод към клиентите, при който се обръща мощно внимание на финансовата им просвета и привички. Затова и компанията е създала устойчива стратегия за преданост, която ги насърчава да заплащат отговорностите си в точния момент. В Кеш Кредит положителните клиенти заплащат по-малко. Така те са стимулирани да поддържат добра кредитната си история и последователно стават подобаващи за банкови артикули.  Като част от програмата, лоялността на клиентите се награждава с изключение на с Cash Back, по този начин и с разнородни дарове от каталога на Кеш Клуб, отстъпки от цените на услуги, стигащи до 25%, и даже опция за безлихвени заеми.

Кеш Кредит следва дълготрайна тактика за създаване на доверие в клиентите си и като доказателство за триумфа ѝ, неотдавна бе отличена като компанията за най-хубаво потребителско обслужване в бранша микрофинансиране, както и за най-хубава атмосфера и безупречна поддръжка на офисите си. Tова демонстрираха резултатите от самостоятелното изследване, извършено от осведомителния портал Izbiram.bg. Това е второто следващо отличие за Кеш Кредит от Izbiram.bg. То е справедливо самопризнание за целия екип на компанията за усилената работа и усърдие да дават най-хубавите, сигурни и новаторски услуги в региона на микрокредитирането за клиентите си от цялата страна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР