Компанията Thermaltake продължава да предлага на пазара нови варианти на

...
Компанията Thermaltake продължава да предлага на пазара нови варианти на
Коментари Харесай

Анонс на компютърната кутия Thermaltake Core P3 TG Curved Edition

Компанията Thermaltake продължава да предлага на пазара нови разновидности на полуотворения корпус Core P3, първата версия на който се появи още през 2016 година. В началото на месец ноември тази година в електронните магазини ще се появи модификацията Core P3 TG Curved Edition , най-характерната част на която е извитият панел от 5 милиметрово закалено стъкло, покриващо и двете страни на шасито. Новият корпус може да бъде поставян както хоризонтално, по този начин и отвесно. Има опция за инсталиране на стената.



Техническите характерности са напълно същите, като на предходния модел, Габаритните размери на корпуса с 512 x 333 x 470 мм. Поддържат се ATX зареждания, има място за дънни платки с Mini-ITX, Micro-ATX и ATX общоприет размер. Има място за осем разширителни карти, два 3,5-инчови и два 2,5-инчови диска, както и за радиатори за водно изстудяване с 360 и 420 мм стандартизиран размер. Височината на процесорния охладител не може да е по-висока от 180 милиметра, а видеокартата не би трябвало да е по-дълга от 450 милиметра. На интерфейсния панел са сложени два USB 3.0 и USB 2.0 врата, както и две общоприети 3,5 мм гнезда за микрофон и слушалки.



Предварителните продажби на компютърната кутия Thermaltake Core P3 TG Curved Edition към този момент стартираха. Устройството се продава при цена $130.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР