Компанията Team Group анонсира нови RAM плочки по DDR5 стандарта

...
Компанията Team Group анонсира нови RAM плочки по DDR5 стандарта
Коментари Харесай

Team Group представи индустриални DDR5 модули с капацитет 24GB и 48GB

Компанията Team Group анонсира нови RAM плочки по DDR5 стандарта за индустриалния и комерсиалния бранш. Това могат да бъдат вградени компютри, периферни компютърни системи, високопроизводителни работни станции, автомобилни компютри и така нататък

Отбелязва се, че нормално индустриалната DDR5 оперативна памет е с потенциал до 32 GB на плочка. Но с развиването на платформите за калкулации в облак, интернет на нещата, изкуствен интелект и огромни данни нуждата от увеличение на потенциала на DDR5 нараства.

За да задоволи увеличеното търсене в корпоративния сегмент, компанията Team Group усили потенциала на индустриалните DDR5 памети до 48 гигабайта. Освен това на клиентите ще се оферират и решения с потенциал 24 GB. Твърди се, че те обезпечават по-голяма еластичност при внедряването на разнообразни типове приложения и разрешават на клиентите по-добре да се оправят с обработката на огромни масиви от данни, комплицирано моделиране и аналитични задания.

Всички общоприети индустриални памети DDR5 на Team Group могат да бъдат оборудвани с патентованите графенови радиатори на компанията, които обезпечават по-висока и по-стабилна продуктивност при разнообразни температурни условия. Новата памет се предлага в разнообразни разновидности на осъществяване – DDR5 non-ECC U/SO-DIMM, DDR5 ECC U/SO-DIMM и DDR5 ECC R-DIMM.

Компанията Team Group е един от водещите производители на DDR5 оперативна памет и неотдавна показа нови DDR5 плочки, които устоят на температури до 105 °C.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР