Компанията Спорт Рипъблик“ вече е направила сериозен разход при първоначалните

...
Компанията Спорт Рипъблик“ вече е направила сериозен разход при първоначалните
Коментари Харесай

Кандидатът за нов собственик на Левски вече платил стотици хиляди за „сините“

Компанията „ Спорт Рипъблик “ към този момент е направила сериозен разход при първичните си планове да придобие мажоритарния пакет акции на Левски.

Дружеството, което е дъщерно на опериращото в България „ Юнайтед груп “, е заплатило към 100 хиляди евро за дю дилиджънс, или както се писа – одит на Левски.

Процедурата лиши към два месеца, през които кандидат-купувачът е получил подробна финансова картина за настоящото положение на клуба, в това число и задължения, които възлизат на към 30 милиона лв., 10 милиона от които са към Националната организация по приходите.

Има индикации, че в случай че „ Спорт Рипъблик “ купи Левски, от „ Герена “ ще си тръгне Иво Ивков, защото се чака новият притежател да назначи различен изпълнителен шеф, който да управлява оперативно клуба.

Нови управителни хора в Левски ще има още на 15 ноември, когато ще се организира Общото заседание на акционерите. То би трябвало да гласоподава оставката на Константин Папазов от Надзорния съвет.

А комерсиалният шеф Радослав Разпопов пък подаде оставка от УС. Не е изключено на събранието като посетител да участва представител на „ Спорт Рипъблик “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР