Компанията Razer обяви, че започва продажбите на усъвършенстваната версия на

...
Компанията Razer обяви, че започва продажбите на усъвършенстваната версия на
Коментари Харесай

Razer подмени сензора и батерията в новата версия на безжичната мишка Lancehead

Компанията Razer разгласи, че стартира продажбите на усъвършенстваната версия на безжичната мишка Lancehead . Специалистите на компанията са сложили новия оптичен датчик Razer 5G, който се употребява във флагманските манипулатори като Razer DeathAdder Elite. Едновременно с това, доста е увеличено времето на самостоятелна работа на устройството. Сега Razer Lancehead може да работи 50 часа с едно зареждане, което е двойно повече от предходния модел Lancehead (24 часа).



Резолюцията на новия оптичен датчик Razer 5G е 16000 DPI, като той може да наблюдава придвижване на курсора със скорост до 450 инча в секунда (IPS) или към 11,5 метра в секунда. Използва се фирмена безжична технология, основана на механизъм с адаптивна смяна на честотата (AFT). Управляващият чип непрестанно сканира честотните канали на всеки няколко милисекунди и гладко трансформира честотата, в случай че са регистрирани мощни разстройства. По този метод се обезпечава надеждна и бърза връзка без лагове.



Габаритните размери на новата компютърна мишка са 117 х 71 x 38 мм при тегло 110 грама. В комплекта е подложен USB кабела за зареждане на устройството. Вградена е подсветката Razer Chroma, поддържа се софтуера Razer Synapse 3 за предпазване на профила в електронен облак. Налични са девет програмируеми бутона.

Новият модел на безжичната компютърна мишка Razer Lancehead може да бъде закупен от формалния уебсайт на компанията при цена $140 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР