Компанията отново се включва в програмата Мениджър за един ден“,

...
Компанията отново се включва в програмата Мениджър за един ден“,
Коментари Харесай

Нестле отваря три позиции за млади мениджъри

Компанията още веднъж се включва в програмата „ Мениджър за един ден “, подкрепяйки кариерата на младите гении
Нестле България търси своя млад и мениджъри Локални основни клиенти за офисите си в Пловдив и Варна. Отворените позиции са в границите на просветителната самодейност, проведена от Джуниър Ачийвмънт България. В нея могат да се запишат за присъединяване възпитаници и студенти от цялата страна до 28 април. Избраните младежи ще имат опцията да схванат по какъв начин се случват професионалните задължения и отговорности в действителна среда

Избраният управител корпоративно комерсиално развиване на Нестле България ще има опцията в границите на един ден да се запознае с главните отговорности на позицията в действителна среда. Как се вземат решения за избор на канали за реализация и стратегическо ръководство на приходите и какво води до растеж на продажбите, са единствено част от провокациите, пред които ще се изправи младият гений. Мениджърите Локални основни клиенти ще се срещнат с създаването на промоционален проект и поддържането на партньорски взаимоотношения.

„ Безспорно бъдещето зависи от реализирането на капацитета на младежите. Точно по тази причина непрестанно търсим благоприятни условия, които да ги поддържат в развиването на уменията им, само че и да  ги въодушевяват да поемат провокации и да вървят напред. Повече от 15 години сме сътрудници на Джуниър Ачийвмънт и имаме вяра, че самодейността „ Мениджър за един ден “ е действителна опция за младите да влязат в обувките на ръководители и да усетят от първо лице отговорността и ритъма на провокациите даже и в границите на един работен ден “, разяснява Милена Куманова, Мениджър Привличане и Управление на гении SEE, Nestle.

На 10 май до 10 младежи ще имат опция да се включат в работата на екипа на и да се срещнат с метода на работа в най-голямата компания за храни и питиета в света.

Повече за Нестле и самодейността „ Нестле се нуждае от младите “:

До 2025 година в границите на тази самодейност компанията ще даде в международен мащаб 20 000 благоприятни условия за първа работа и ще предложи 20 000.

От стартирането на през 2013 година, компанията към този момент е осигурила повече от 26 000 стажове и образования. В България повече от 11 600 младежи са подкрепени от Нестле България от 2014 година до момента в техния професионален път – посредством повече от 330 стажантски стратегии и практики. Нестле България е от първите компании, които взимат присъединяване в плана DOMINO – за дуално образование на възпитаници от механически учебни заведения – включва се през 2016 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР