Компанията отчита ръст при продуктите за грижа за домашните любимци

...
Компанията отчита ръст при продуктите за грижа за домашните любимци
Коментари Харесай

Mars дари тонове храни в борбата срещу COVID-19 у нас

Компанията регистрира растеж при продуктите за грижа за домашните любимци по време на пандемията Mars поддържа борбата против ковид и в България, като подари съвсем 1,5 тона хранителни артикули на хора в потребност
Компанията „ Марс “ (Mars, Inc.), един от най-големите производители на храни в света, продължава да бъде пазарен водач в няколко основни категории в България и през 2020 година Това беше обявено по време на онлайн конференция на компанията.

След експлоадирането на COVID-19 индустриалният колос се ангажира да способства с 20 милиона $ за оправянето с проблемите в света, провокирани от пандемията. Mars поддържа борбата против ковид и в България, като подари съвсем 1,5 тона хранителни артикули на хора в потребност.

Благодарение на световноизвестния бранд Orbit, Mars има най-голям пазарен дял при дъвките – 85%. Храната за домашни любимци е друга категория, в която марките на компанията се показват чудесно. Mars е с най-голям пазарен дял в сегмента за котешка мокра храна в опаковки с единични порции – 47,4%, и в сегмента за лакомства и артикули за специфична грижа за кучета – 38%. Компанията продължава да поддържа водещи позиции и при шоколадовите десерти и бонбоните вид „ шоколадови хапки “ (bitesize).

Въпреки пандемията COVID-19 компанията съумява сполучливо да стартира нови артикули на пазара през 2020 година Емблематичната марка Snickers беше показана в нови формати и усети – Snickers Crisp с хрупкав ориз и Snickers Super+1 – истинският усет на шоколадовия десерт в по-голяма опаковка. Mars разшири и портфолиото си от артикули за грижа за домашните любимци с марката за хигиенични средства за котки Catsan. В началото на идната година ще има ново попълнение и при дъвките, като на пазара ще бъде показан Orbit Refresher.

След експлоадирането на пандемията компанията следи положителни трендове при развиването на сегмента за грижа за домашните любимци, където регистрира растеж. Пандемията се отразява най-негативно на импулсните артикули (дъвки, лакомства и шоколад), като това е годно за целия пазар. Дори и в тази нестабилна икономическа обстановка Mars не претърпява съществени промени в работния развой, продължава да бъде мощно фокусирана върху навременното снабдяване на продуктите ѝ до потребителите и извършва множеството от проектите си за 2020 година

„ Mars е компания с история повече от един век, която е преодоляла доста провокации през годините, и по тази причина успяхме да вземем най-хубавите решения и да се оправим с тази необикновена обстановка. Наш главен приоритет през всички тези месеци беше да защитим във допустимо най-висока степен нашите сътрудници, сътрудници и снабдители. В същото време запазихме лидерските си позиции на пазара и продължихме да вършим виновен бизнес. Mars поддържа общностите, в които оперира, в битката им против ковид и в никакъв случай не се отхвърли от уговорката си да позволява наболели световни проблеми в границите на своя проект за стабилно развиване Sustainable in a Generation Plan”, разяснява Предраг Милинчич, шеф на Mars за България.

Компанията продължава да е мощно фокусирана върху своите сътрудници и показа някои нови политики, ориентирани към чиновниците, като онлайн развой по асортимент. Mars сътвори и специфична онлайн платформа за въвеждане на новоназначените фрагменти (onboarding платформа), която преодолява провокациите на отдалечената работа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР