Компанията остава основен спонсор на отбора и през този сезон

...
Компанията остава основен спонсор на отбора и през този сезон
Коментари Харесай

WINBET и Ботев Пловдив продължиха партньорството си


Компанията остава главен спонсор на тима и през този сезон

WINBET ще продължи да бъде главен сътрудник на Ботев Пловдив през сезон 2023/2024, оповестиха представители на компанията и на управлението на тима. Както и до момента, според съглашението сред компанията и клуба, логото на WINBET ще бъде на фланелките на играчите от първия и втория тим на Ботев в мачовете им от националното състезание и шампионата за Купата на България.

Компанията ще има рекламно наличие и на актуализирания стадион “Христо Ботев “ и на състезателен комплекс „ Никола Щерев – Старика “, а играчи на Ботев ще могат да вземат участие и в промоционални интензивности на компанията.

WINBET и Ботев Пловдив стартираха партньорството си през август 2018 година

Продължаването на партньорството ни с WINBET е доказателство за силата на нашата връзка. Този съюз непрекъснато прибавя стойност и за двете страни, повишавайки репутацията ни на благонадежден и разрастващ се клуб. Извън бизнес връзките, WINBET гладко се трансформира в част от ядрото на идентичността на Ботев през последните години и остави огромно усещане в град Пловдив. Докато разширяваме нашето партньорство, чакаме с неспокойствие стартирането на нови начинания и показваме нашата дълбока признателност на WINBET за тяхната основна поддръжка ”, съобщи основният изпълнителен шеф на Ботев Пловдив, Алексей Киричек.

„ Партньорството сред WINBET и Ботев Пловдив е едно от най-дългосрочните за нашата компания и продължаването му е следващата разумна стъпка както в развиването на нашите връзки, по този начин и в поредната политика на WINBET в поддръжка на българския спорт. Пожелаваме доста триумфи на клуба в постигането на техните цели ”, разяснява основният маркетинг шеф на WINBET Десислава Колева - Иванова.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР