Компанията осигурява на своите клиенти цялостни енергийни решения, съобразени с

...
Компанията осигурява на своите клиенти цялостни енергийни решения, съобразени с
Коментари Харесай

Еско България е новото име на компанията ЧЕЗ за Еско услуги. Дружеството вече е собственост на Синтетика АД

Компанията обезпечава на своите клиенти цялостни енергийни решения, съобразени с техните характерни потребности – от разбор на енергийните потребности до оптималното осъществяване на плановете, в това число финансиране (ако е необходимо), планиране, административно-съгласувателни процедури, доставка, създаване и въвеждане в употреба. Целта е реализиране на по-високи спестявания и допустимо по-бързо погашение на направената инвестиция от клиента. Дружеството поддържа вложители в централи за произвеждане на зелена сила и предприятия, които желаят да понижат разноските си за консумация на електричество и топлинна сила, с цел да покачат своята конкурентоспособност.

 

До момента сдружението е осъществило над 130 плана, от които 84 са ориентирани към повишение на енергийната успеваемост. Изградени или в развой на създаване са фотоволтаични централи са с обща мощ над 50 МWp.

 

Синтетика АД е българско холдингово сдружение, което оперира в няколко бранша посредством своите дъщерни предприятия - ръководство на недвижими парцели в региона на хотелиерството (чрез Еврохотелс АД); произвеждане и търговия на гъвкави опаковки (чрез присъединяване си в сдружението Пластхим-Т АД); произвеждане на хемодиализни и медицински артикули (чрез Етропал АД).

 

 

Пресцентър на Електрохолд България

е-mail: [email protected]

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР