Компанията Opera представи първият браузър с поддръжката на Web 3

...
Компанията Opera представи първият браузър с поддръжката на Web 3
Коментари Харесай

Opera представи първия Android браузър с поддръжката на Web 3 и криптовалутен портфейл

Компанията Opera показа първият браузър с поддръжката на Web 3 и вграден криптовалутен портфейл, който дава опция за осъществяване на онлайн преводи и ръководене на персоналната информация с високо равнище на надзор. Новият браузър Opera за Android поддържа Ethereum, дава опция на потребителите да правят криптовалутни преводи, а на разработчиците – да основават децентрализирани приложения (Dapps).



„Предлагаме на потребителите с Android смарт телефони иновационен браузър, даващ опция да се опита Web 3. Каня всички софтуерни запалянковци да тестват нашия нов браузър. Надяваме се, че нашата самодейност ще форсира прехода на криптовалутите от сферата на спекулациите в платежно средство, което ще се употребява в ежедневния живот“ – сподели изпълнителният вицепрезидент на Opera Кристиян Колондра.



Компанията употребява обозначението Web 3 като термин за комплект от редица нови технологии, касаещи криптовалутите, блокчейна и разпределените системи, които значително уголемяват опциите на актуалния интернет.



За осъществяване на преводи посредством Web 3 е належащо да бъде конфигурирана новата Opera и да се закупи Ethereum. След като криптовалутата бъде сложена в портфейла на Opera, потребителите получават достъп до редица Web 3 приложения в Dapp store.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР