Компанията обяви промоционална кампания с 10% отстъпкаВ магазина на ARDES

...
Компанията обяви промоционална кампания с 10% отстъпкаВ магазина на ARDES
Коментари Харесай

ARDES с нов магазин в София, поддържа 3000 лаптопа на склад

Компанията разгласи промоционална акция с 10% отстъпка

В магазина на ARDES до метростанция „ Мусагеница “ са изложени артикули на стойност над 1 млн. лева

Българска компания с над 20-годишна история на пазара за компютърна техника у нас уголемява бизнеса си в София. В новия магазин на „ АРДЕС Информационни Технологии “ ЕООД до метростанция „ Мусагеница “ са изложени артикули на обща стойност над 1 милион лв., стана ясно на формалното разкриване през вчерашния ден.

Магазинът на ARDES е профилиран в предложение на всевъзможен вид настолни и портативни компютри, както и аксесоари за тях, като главен акцент са геймърските конфигурации и външна страна.

Освен изложбена зала, където посетителите могат да видят и тестват онлайн продуктите, комерсиалният обект с повърхност към 650 кв. метра включва сервиз и склад, който ще обслужва онлайн поръчките. От компанията натъртват и на консултациите на място, които улесняват избора измежду хилядите артикули – този метод на обслужване е потвърдено сполучлив в съществуващите магазини на ARDES в страната.

„ Новият магазин предлага извънредно многообразие от техника – от смарт телефони до скъпи геймърски конфигурации. Освен, че ще могат да избират измежду няколко хиляди преносимия компютър, да вземем за пример, клиентите ще могат да видят онлайн модели, които не са изложени на никое място другаде в страната “, сподели инж. Димитър Димитров, шеф на компанията.

С новата си инвестиция ARDES уголемява наличието си на пазара в София и има упоритост да се наложи като желан снабдител на компютърна техника и ИТ съоръжение за корпоративни и самостоятелни клиенти в столицата. Компанията разгласи, че поддържа повече от 3000 преносимия компютър на склад.

„ Клиентите ни ще могат да видят онлайн модели, които не са изложени на никое място другаде в страната “, съобщи инж. Димитър Димитров, шеф на ARDES

Освен хардуерни артикули, магазинът ще предлага още програмен продукт и сервизни услуги, както и в допълнение обезпечаване на компютърната техника, покриващо всевъзможни опасности. С отваряне на новия магазин започва и промоционална акция за покупка на преносим компютър с 10% отстъпка.

ARDES стартира активността си през 1996 година, а три години по-късно започва и своя интернет магазин. Основен акцент в активността на компанията е продажбата на нови и втора ръка преносими компютри, геймърски компютри и бизнес компютри, таблети, смарт телефони, мрежово и сървърно съоръжение, програмен продукт и услуги.

„ Започнах с два стола и два чина, купени на остаряло. Но мечтаех да продавам компютри и да станем една от най-големите компании в България. През 2008 година стартирахме първия си магазин във Варна и в разгара на икономическата рецесия, с помощта на всеотдайната работа на моя екип и с поддръжката на нашите сътрудници, успяхме да стигнем дотук “, показа Димитров.

По неговите думи, с откриването на новия профилиран магазин в София компанията ще даде голям избор на клиентите си да видят в действителност качествена техника, от висока класа. „ И да не избират техниката единствено по цена, а и по това дали им прави добре работа “, акцентира шефът на ARDES.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР