Компанията Ford ще оборудва моделите си за Европа със специален

...
Компанията Ford ще оборудва моделите си за Европа със специален
Коментари Харесай

Ford оборудва моделите с нова технология

Компанията Ford ще оборудва моделите си за Европа със специфичен проекционен екран, която се отличава с увеличена бляскавост, необятен преглед и многослоево покритие, сходно на това на фотоапаратите. Първият автомобил, който ще бъде оборудван с технологията, е новият Ford Focus.

Проекционният екран при Focus съставлява устройство, което разполага с екран от поликарбонат. Върху него е нанесено особено покритие, което отстранява отблясъците от стъклото и подобрявна пропускането на светлина. Така картинката на екрана се виджа ясно даже със слънчеви очила с висока отбрана.

„ Понякога проблясъците от вода, сняг и даже асфарт се трансформират в сериозен проблем за водача и той е заставен да си постави слънцезащитни очила. Новият екран е един от най-ярките и е подобаващ за потребление във всяка условия”, разяснява Гред Гулд, основен инженер на плана Focus.
Четвъртото потомство на модела беше показано през април. Това е първият автомобил на Ford, издигнат на платформата C2. Той е получил редица нововъдедения – адаптивни амортисьори, специфични аеродинамични щори в решетката на радиатора, система за превключване на режимите на придвижване и адаптина основна оптика с опция за конфигуриране на яркостта на светлинния лъч от фаровете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР