Компанията DJI представи екшън камерата Osmo Action с много здрава

...
Компанията DJI представи екшън камерата Osmo Action с много здрава
Коментари Харесай

Анонс на екшън камерата DJI Osmo Action с два дисплея и запис на 4K/60 видео

Компанията DJI показа екшън камерата Osmo Action с доста здрава структура, която може да се употребява и при най-екстремални условия.

Екшън камерата DJI Osmo Action е оборудвана с два цветни екрана. На задния панел е подложен 2,25-инчов екран с олеофобно покритие. Предният екран е с размер на диагонала 1,4 инча и е комфортен за снимане на автопортрети. И двата екрана обезпечават висока бляскавост от 750 кандела на квадратен метър.



В новата камера се употребява 1/2,3-инчов датчик, който дава опция за правене на 12 МР фотоси и снимането на 4К видео при скорост 60 фрагмента в секунда и видеопоток до 100 Mb/s. Обективът е формиран от три оптични детайла, в това число асферична оптична леща, която намалява изкривяванията при снимането на видео и понижава резултата на дисторция на вероятността.

Устройството може да снима 4К видео с уголемен динамичен диапазон (HDR) с периодичност 30 фрагмента в секунда.

Защитното стъкло на обектива също има олеофобно покритие, както и антибликово покритие.



DJI е осъществила в Osmo Action своята фирмена технология RockSteady за електронна стабилизация на изображението. Двата двойни микрофона се употребяват за гласово ръководство на камерата. Налични са Wi-Fi и Bluetooth модули за безжична връзка.

Продажбите на екшън камерата DJI Osmo Action стартират в края на месец май при цена 379 евро .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР