Компанията ДиТра, CAD/CAM центърът на ТехноЛогика, отново бе сред отличниците

...
Компанията ДиТра, CAD/CAM центърът на ТехноЛогика, отново бе сред отличниците
Коментари Харесай

ДиТра отново е отличник на SOLIDWORKS за регион ЕМЕАR




Компанията ДиТра, CAD/CAM центърът на ТехноЛогика, още веднъж бе измежду отличниците в района EMEAR (Европа, Близък изток, Африка и Русия) в категорията за обновяване на абонаментите за поддръжка и задоволеност на клиентите, оповестиха от българската компания. Наградата получиха Велин Недялков и Живко Гогаджов от комерсиалния екип на ДиТра, които участваха на конференцията SOLIDWORKS World 2019 в Далас. „ Наградата е резултат от доверието на над 500 компании, които екипът на CAD/CAM центъра поддържа ежедневно “, обявиха от ДиТра.

„ Горди сме, че имаме най-голям % консуматори, подновяващи поддръжката си, което се дължи на високото качество и многообразие на услугите, които получават клиентите ни в границите на поддръжката “, разяснява признанието Огнян Траянов, притежател и изпълнителен шеф на ТехноЛогика.

На събитието в Далас са показани екипът доста нови благоприятни условия и вероятности за бъдещето на инженерното планиране, основани върху инструментите на SOLIDWORKS и новата платформа 3DEXPERIENCE.WORKS, която ще форсира и насърчи растежа на всички индустриални браншове.

През 2018 година ДиТра получи още едно самопризнание, както за екипа й, по този начин и за българските консуматори на SOLIDWORKS. Джан Паоло Баси, изпълнителен шеф на SOLIDWORKS Corp. бе специфичен посетител и въодушевяващ преподавател на XIX среща на приятелите на ДиТра. „ Това е събитието, на което ДиТра събира CAD/CAM обществото на България и споделя опита на техническия си екип, както и триумфите на клиентите си при решение на разнообразни провокации в проектирането и производството “, разясняват от компанията. Джан Паоло Баси е бил извънредно впечатлен от новаторските български артикули, проектирани с водещия програмен продукт, в това число автожирът на Niki Rotor Aviation, високотехнологичният робот на Milara International и болидът от Formula Student на ТУ-София.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР