Компанията Cooler Master съобщи, че започва продажбите на компютърните кутии

...
Компанията Cooler Master съобщи, че започва продажбите на компютърните кутии
Коментари Харесай

MasterBox Q300P и Q300L: две евтини компютърни кутии от Cooler Master

Компанията Cooler Master заяви, че стартира продажбите на компютърните кутии MasterBox Q300P и Q300L.
И двата корпуса са предопределени за слагането на дънни платки със общоприет microATX размер, побират идентичен брой компютърни модули, а страничните им панели са направени от транспарантна пластмаса.



Моделът MasterBox Q300P е адресиран към почитателите на светодиодната RGB подсветка. Предният и горният панел на тази компютърна кутия са направени от полупрозрачна пластмаса, а в комплекта са включени три 120 милиметрови вентилатора, като двата от тях разполагат с пълноценна RGB подсветка. В същото време MasterBox Q300L има доста повече отверстия, а предният му панел е затрупан с филтър против прахуляк.



Предвидено е място за четири разширителни карти, ATX съвместимо зареждане, радиатори за водно изстудяване с размер 120 и 240 милиметра, един 3,5-инчов и два 2,5-инчови диска. Дължината на поставената видеокарта не може да бъде над 360 милиметра, а височината на процесорното изстудяване не би трябвало да надвишава 157 милиметра. Предвидени са места за шест 120 милиметрови вентилатора.

Компютърните кутии MasterBox Q300P и Q300L към този момент се оферират в електронните магазини при цени надлежно 70 и 40 евро.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР