Компанията благодари на Антон Хекимян за професионалния му принос през

...
Компанията благодари на Антон Хекимян за професионалния му принос през
Коментари Харесай

Антон Хекимян напуска bTV frognews.bg

Компанията благодари на Антон Хекимян за професионалния му принос през последните 17 години и регистрира напъните му за превръщането на Би Ти Ви в една от най-обективните и надеждни медии в България.

 

В междинния интервал, основният изпълнителен шеф на bTV Media Group – Ралф Бартолaйт, ще дава отговор за новинарското наличие, дружно с основния редактор на „ bTV Новините “ Веселина Петракиева, с основния редактор на „ Актуални излъчвания “ Искра Владимирова и с мениджъра уеб наличие и изпълнителен продуцент на редакция „ Спорт “ Владислава Лазарова, прецизират от медията.

 

По думите им като публицист във „ Франкфуртер алгемайне цайтунг ", в Германия, сътрудник и началник на бюрото в Москва и Лайпциг на ДПА (Deutsche Presse Agentur), Бартолaйт има отличен предходен опит като политически редактор и задграничен сътрудник.

 

" Би Ти Ви постоянно е била извънреден шеф и като медия се стреми към професионализъм съгласно най-високите стандарти ", означи Антон Хекимян. Редакционният ръб на CME ще продължи да следи всички новинарски действия на bTV, с цел да подсигурява интегритета и независимостта на „ bTV Новините “. Медията неотложно започва развой по желание на заместител на Хекимян за поста шеф отдел „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ на bTV, се показва още в известието.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР