Компания, базирана в Обединеното кралство, получи патент за разработката си

...
Компания, базирана в Обединеното кралство, получи патент за разработката си
Коментари Харесай

Железният човек вече е реалност

Компания, основана в Обединеното кралство, получи патент за създаването си на костюм с реактивни мотори, който прилича този от филмовата поредност на „ Марвел “ - Железният човек. С помощта на хиляда конски сили, персоналният полет към този момент става действителност.

Патентът дава извънредни права на компанията да създава специфичната инсталация, която разрешава на човек да лети. Ричард Браунинг, някогашен борсов сътрудник, е индивидът зад изобретението. Той почнал създаването преди няколко години дружно с другари в гаража си. В момента костюмът е изложен в лондонски магазин. Цената му е 340 000 английски лири.
Ричард Браунинг - откривател: Мисля, че фантазията на човек да може да лети е нещо, което всички споделяме, без значение от народност, раса или каквото и да е било. Това си проличава по реакциите на публиката, когато следи водачите.
По данни на компанията, костюмът може да развие оптималната скорост от 90 километра в час. Той е формиран от 5 дребни реактивни мотора, които имат обща мощ от 1000 конски сили. Разходът на гориво е фирмена загадка.
Ричард Браунинг - откривател: Костюмът, съгласно мен, е знак на безграничната независимост и упоритост.
Британската компания е почнала подготовка за съревнование с летящи костюми, което ще се състои в края на тази година.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР