Компактният градски кросоувър Skoda Kamiq стана първият модел от SUV-гамата

...
Компактният градски кросоувър Skoda Kamiq стана първият модел от SUV-гамата
Коментари Харесай

Skoda Kamiq получи всъдеходна версия

Компактният градски кросоувър Skoda Kamiq стана първият модел от SUV-гамата на марката, който получава версия Scoutline. На външен тип тя се отличава от общоприетия модел по напълно светодиодните фарове, спомагателните предпазители на калниците в непрозрачен черен цвят и сребристите акценти по цялата каросерията.
Сред другите особености на Skoda Kamiq Scoutline е предният спойлер със отбрана на дъното, дифузьор в сребрист цвят, хромирани кантове по страничните стълкла, спомагателна тонировка и 17-цолови джанти Braga. Като алтернатива се оферират 18-цолови, а още в базовата си съоръжение кросоувърът получава светодиодни фарове.


В салона са сложени дървени и хромирани детайли, като измежду тях са вентилационните отвори, а също и алуминиеви педали. Седалките са с микрофибър Suedia и с " дишащ " трислоев материал ThermoFlux. Воланът, ръчната спирачка и селекторът на скоростната кутия са обшити с кожа.
Версията Skoda Kamiq Scoutline може да бъде оборудвана с всеки мотор, предлаган за общоприетия модел. Това са три бензинови мотора, един дизел и елемент на метан. Премиерата на автомобила ще се състои по време на автосалона в Женева, а продажбите започват през юни.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР